Liveworx 19: oglejte si posnetke spektakla digitalne transformacije

Liveworx je edinstveni dogodek, posvečen digitalni transformaciji v podjetjih, ki je letos združil več kot 6500 strokovnjakov. Na več kot 240 predavanjih je bilo mogoče spoznati najnaprednejše tehnologije, ki bodo definirale prihodnost. Posnetki in predstavitve so že na voljo!

Napisal Robi Rep, 02.08.2019 v Dogodek

Na letošnjem dogodku Liveworx je bilo mogoče spoznati tehnološke inovacije, ki usmerjajo razvoj. Na več kot 240 predavanjih so obiskovalci in gledalci spletnih prenosov lahko spoznali najnovejše tehnološke rešitve in poslovne koncepte, ki omogočajo uspešen spopad s sodobnimi inženirskimi in poslovnimi izzivi.

Posnetke in gradiva predavanj si lahko že ogledate na uradni spletni strani dogodka Liveworks. Vabimo vas, da izkoristite priložnost za ogled izjemno zanimivih tehničnih prispevkov iz tematskih skupin, kot so:

  • AR, MR in VR,
  • CAD in PLM,
  • Industrija 4.0,
  • Digitalno inženirstvo,
  • IIoT in pametni povezani izdelki
  • ter številnih drugih...

Ogled predavanj

Za ogled uporabite geslo, ki ste ga navedli ob prijavi na Liveworx. V kolikor gesla nimate, kliknite tukaj.

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%