Fakultete in šole

Na sejmu Informativa smo predstavili delček inženirskega vsakdana

Na povabilo Centra RS za poklicno izobraževanje smo se udeležili sejma Informativa in mladim predstavili delček vsakdana aplikativnega inženirja.


Jure Kamnik, 24.01.2023

branja

Ob svoji razposajenosti so mladi občasno soočeni tudi z malce bolj resnimi mejniki, med katerimi je odločitev o poklicu eden pomembnejših. Informativa je sejem, ki na enem mestu ponuja vpogled v številne izobraževalne programe in poklice, s čimer odločitev marsikomu olajša.

Na letošnjem sejmu smo bili na povabilo Centra RS za poklicno izobraževanje povabljeni tudi mi. V kontekstu področja IKT smo predstavili nekaj tehnologij, ki sooblikujejo inženirski vsakdan. 

Vsem mladim obiskovalcem želimo veliko uspeha pri odločitvi, CPI pa se zahvaljujemo za povabilo. 

Preberite še

Fakultete in šole
Kako je bilo na Inženirskem pikniku?

Tudi tokrat odlično! Študentsko društvo Fakultete za strojništvo je tudi letos poskrbelo za odličen dogodek, kjer so bodoči inženirji in inženirke v sproščenem vzdušju spoznavali industrijska podjetja.

Mathcad
Profesor Balažic v PTC Mathcad izzivu uspešno zastopa slovenske barve

PTC organizira poseben Mathcad izziv, v katerem je potrebno rešiti specifičen inženirski problem. Izkušeni Robert Balažic je z njim pričakovano opravil odlično.

Fakultete in šole
Vabljeni na brezplačne tečaje s priznanimi kreditnimi točkami

Tudi letos se lahko zaposleni v izobraževanju udeležite brezplačnih tečajev za programsko opremo PTC in pridobite uradno priznane kreditne točke.