Izobraževanje

Na voljo je prenovljeni Onshape paket za izobraževanje

Novi Onshape za izobraževanje je brezplačen CAD v oblaku za vse, ki usposabljajo naslednjo generacijo inženirjev. Med drugim prinaša dostop do simulacij in spletne učilnice.


Jure Kamnik, 04.01.2024

branja

PTC je naredil še en korak naprej v podporo izobraževalnim ustanovam. Z novim brezplačnim Onshape paketom za izobraževanje bodo bodoči inženirji deležni dostopa do tehnologij, ki krojijo sodoben razvoj izdelkov..

Onshape za izobraževanje ponuja dostop do vrhunskih funkcij, med katerimi izstopata spletna učilnica in simulacije. Dijaki in študentje se lahko tako naučijo uporabljati tehnologijo CAD na najvišji ravni, kar jim bo omogočilo, da bodo pripravljeni na izzive sodobne industrije. Učitelji in profesorji lahko z njim oblikujejo skupine in bolje organizirajo izobraževalni proces.

Za učitelje in mentorje, ki že uporabljajo Onshape, je prehod na nov paket enostaven. Dovolj je, da preverijo svojo upravičenost preko spletnega obrazca za nadgradnjo računa.

Izobraževanje je ključno za oblikovanje naslednje generacije inženirjev, ki bodo spretno obvladovali orodja in tehnologije prihodnosti. S tem izobraževalnim paketom želi PTC prispevati k razvoju znanja in veščin med mladimi, ter omogočiti, da uspešno vključijo v vedno bolj tehnološko napreden svet.

Preberite še

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.

Creo
Rezultati Audax natečaja 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos privabil lepo število dijakov, ki so nas navdušili s svojimi Creo in Onshape projekti. Mlade upe in zmagovalce natečaja smo razglasili v šolskem centru Celje.