Namig meseca

Namig meseca: naj novosti 2021 po izboru naše ekipe

Ob koncu leta smo se v rubriki Namig meseca na hitro ozrli nazaj in preverili, katere novosti v 2021 so najbolj navdušile naše aplikativne inženirje.


Robi Rep, 21.12.2021

branja

Naši aplikativni inženirji preko strokovnih vsebin redno podajajo sveže in uporabne informacije, ki uporabnikom naših rešitev olajšujejo delo in dvigujejo produktivnost. 

V zadnjem prispevku letošnjega leta smo jih povprašali o novostih, ki so jih v 2021 najbolj navdušile, z novostmi, ki prihajajo v 2022, pa vas bodo kmalu zopet seznanjali v novih Namigih meseca, Nasvetih & trikih ter ostalih naših strokovnih rubrikah.

Veliko uspeha v 2022 vam želi celotna ekipa Audax.

Preberite še

Namig meseca
Namig meseca: Vzorčenje geometrije v Creo

Orodje geometry pattern v Creo nam omogoča, da z naprednim vzorčenjem geometrije hitreje izdelamo bolj robustne modele in si omogočimo več fleksibilnosti pri nadzoru izdelanih vzorcev.

Namig meseca
Namig meseca: 5 napak pri delu v Creo

Vsi delamo napake in zato se nam kdaj pripetijo tudi ob delu v Creo. Izmed najpogostejših smo jih izbrali pet in poiskali rešitve zanje.

Namig meseca
Namig meseca: Produktivnejša uporaba modelnega drevesa v Creo

Če si modelno drevo v Creo uredimo in izkoristimo vse njegove funkcionalnosti, lahko komponente najdemo hitreje, jim enostavno vpišemo parametre ter na splošno modeliramo hitreje in z manj sivih las.