Naši partnerji so tudi tokrat med prejemniki nagrade Red Dot

Mednarodno nagrado za oblikovanje Red Dot je ponovno prejelo kar nekaj slovenskih podjetij. Med njimi so tudi tista, ki uporabljajo programsko opremo iz naše ponudbe.

Napisal Robi Rep, 18.06.2020 v Novica

Nagrada Red Dot nagrajuje oblikovalske dosežke, med katerimi pomembno mesto zaseda oblikovanje izdelkov. Med slovenskimi podjetji, ki so prejela nagrado, so tudi naši poslovni partnerji. Vsem skupaj tudi v naši ekipi iskreno čestitamo!

Adria Mobil: luksuzna počitniška prikolica Adria Astella

Luksuzna prikolica, ki bo večino strank našla na nemškem in skandinavskem trgu, je bila zaradi svojega koncepta že večkrat nagrajena, letos pa je zaradi čistih oblikovnih linij, funkcionalnosti in ergonomije prejela tudi nagrado Red Dot. Odveč ni omeniti niti, da so pri razvoju aerodinamike prikolice sodelovali s podjetjem Pipistrel.

Prikolica Adria Estella. Vir: www.adria-mobil.com

Akrapovič: izpušni sistem Slip-On-Line

Izpušni sistem za enduro motocikle Slip-On-Line je izdelek, ki je združil funkcionalnost z estetiko. Njegova narebrena zunanjost je prepoznaven estetski dodatek, na drugi strani pa deluje kot mehanska izboljšava odpornosti pred udrtinami in odrgninami, ki so pri terenski vožnji pogoste. 

Izpuh Akrapovič Slip-On-Line. Vir: www.akrapovic.com

Novak M: terapevtska miza S-Line

Linija terapevtskih miz S-Line je rezultat sodelovanja razvojne ekipe podjetja Novak-M in oblikovalskega studia Wilsonic Design. Z njimi zdravstvenemu osebju zagotavljajo varno, enostavno in učinkovito delo, hkrati pa udobje, ki je izjemnega pomena za počutje pacientov med posegi. 

Terapevtska miza Novak-M S-Line. Vir: www.novak-m.com

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%