Novi Creo 7.0 tudi za dijake in študente

Z novim šolskim letom prihaja tudi povsem nova verzija Creo 7.0 za dijake in študente. Vključno z novimi Audax nastavitvami bo za prenos na voljo 18. septembra.

Napisal Jure Kamnik, 04.09.2020 v Novica

Nova verzija Creo 7.0 prihaja tudi v predavalnice in učilnice. Od petka, 18. septembra bo, skupaj z Audax nastavitvami, na voljo za brezplačen prenos.

Programska oprema Creo

Še več brezplačne programske opreme

Poleg programske opreme Creo in Mathcad lahko dijaki in študentje odslej brezplačno uporabljate tudi novo spletno 3D CAD platformo Onshape.

Medtem, ko Creo predstavlja industrjski standard, s katerim se bodo bodoči inženirji srečevali skozi svojo kariero, je Onshape platforma, ki omogoča fleksibilnost uporabe na različnih napravah, uporabo v realnem času in enostavno sodelovanje na projektih.

Programska oprema Onshape

Creo natečaj 2020/2021

Z novim šolskim letom prihaja tudi Creo nagradni natečaj za dijake in študente, v katerem lahko sodelujete s svojimi prispevki. Tudi tokrat bo poskrbljeno za prave izzive in privlačne nagrade, zato zopet pričakujemo lepo število sodelujočih. 

Razmislite o svojih prispevkih, razpis odpremo kmalu!

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.