Oblikujte boljše izdelke s Creo Simulation Live v posebni ponudbi

S Creo Simulation Live lahko preprečite napake v zasnovi preden postanejo drage in oblikujte boljše izdelke, osnovane na dejstvih. V posebni ponudbi vam je na voljo že za 750 € letno.

Napisal Robi Rep, 05.02.2020 v Novica

Še nobena 3D CAD programska oprema ni ponudila tega, kar zmore Creo v povezavi s Creo Simulation Live. Vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz v realnem času brez zapuščanja okna modelirnika je zmogljivost, ki spreminja način razvoja izdelkov.

Z uporabo Creo Simulation Live lahko preprečite napake že v začetnih fazah razvoja izdelkov, ko še niso drage, in oblikujte boljše izdelke, osnovane na dejstvih.

Izkoristite ugodnost

Creo Simulation Live je v ugodni, časovno omejeni ponudbi, na voljo že za 750 € letno*. Izkoristite odlično priložnost za preverjanje in potrditev vrednosti vaših izdelkov z vrhunskim orodjem za dostopno ceno. 

Stopite v stik z nami za več informacij. Na voljo smo na prodaja@audax.si ali 01 200 40 50. 

* Cena velja za najem za obdobje od 1 do 3 let. Po pogodbenem obdobju se cena uskladi z rednim cenikom. Cena ne vključuje DDV. Ponudba velja do 28.3.2020.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%