SKRITO

Odkrijte najboljše, kar ponuja 3D CAD in izkoristite 23% popust

Izkoristite posebno ponudbo ob prihodu novega Creo 5.0 in pridobite 23% popusta na naročnino.

Napisal Robi Rep, 13.04.2018 v Akcija

Creo podjetjem pomaga pri hitrejšem ustvarjanju izdelkov, saj pospešuje inovacije, omogoča ponovno uporabo najboljših obstoječih oblikovnih zasnov in zamenjuje domneve z dejstvi.

Izkoristite posebno otvoritveno ponudbo ob prihodu novega Creo 5.0 in prejmite 23% popusta ob menjavi vaše obstoječe licence za naročnino na pakete Creo Essentials ali Engineer. 

Stopite v stik z nami za več informacij in pripravo individualne ponudbe. Na voljo smo vsak delovnik od 8:00 do 16:00 na info@audax.si in 01 200 40 50. 

Stopite v stik z nami

Stranke ne bodo podvržene stroškom ponovne vzpostavitve sistema ali plačilu vzdrževanja za preteklo obdobje. Stranke morajo ob menjavi predati izvirno stalno licenco. Ponudba velja za stranke, ki vsaj 12 mesecev niso imele aktivnega vzdrževanja. Ponudba se ne sešteva z morebitnimi drugimi popusti. Dodatne informacije so na voljo pri prodajnem predstavniku. 

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%