Odkrijte tehnologije nove generacije na PTC Forum Europe

Izkoristite priložnost in prisluhnite ekskluzivnim predavanjem odločevalcev in strokovnjakov iz področij CAD, PLM, IoT, AR PTC. Udeležite se PTC Forum Europe - v živo ali preko spleta.

Napisal Robi Rep, 05.11.2018 v Creo

PTC Forum Europe tudi letos prinaša ekskluziven dostop do informacij in znanj iz področij, ki predstavljajo gonilno silo tehnoloških inovacij in razvoja. Predstavniki podjetja PTC, strokovnjaki iz področij CAD, PLM, IoT, AR, poslovni partnerji PTC in uporabniki programske opreme PTC bodo v sklopu zanimivih strokovnih predavanj in pogovorov raziskovali načine, na katere se industrija spreminja ter preoblikuje svoje procese inovacij. 

PTC Forum Europe bo potekal 28. Novembra v nemškem Stuttgartu ter v živo, preko spleta.  

Dostop do konference preko spleta  je popolnoma brezplačen. Poleg spremljanja predavanj bo omogočal tudi udeležbo na delavnicah, posvečenih posameznim produktom (npr. Creo) ter neposreden dostop do predavateljev preko klepetalnika. 

Vabimo vas k udeležbi - v Stuttgartu ali preko spleta!

Prijavite se za spletni dostop

Preverite program

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%