Creo

Odkrijte zmogljivosti novega Creo 10

Najnovejša verzija zmogljivega CAD sistema Creo zopet prinaša izboljšave, ki bodo uporabnikom olajšale vsakodnevno konstruiranje in pospešile razvoj izdelkov.


Robi Rep, 05.05.2023

branja

Z veseljem vam predstavljamo novi Creo 10. Novosti in izboljšave, ki jih prinaša, so tudi tokrat osredotočene na potrebe uporabnikov, kar pomeni, da Creo 10 omogoča še večjo vsakodnevno produktivnost, hkrati pa skrajšuje čas razvoja vaših najboljših in najnaprednejših izdelkov.

Podjetje PTC zagotavlja, da boste tudi nad Creo 10 navdušeni. Najnovejša izdaja med drugim vključuje tudi novo orodje za kompozite ter izboljšave funkcionalnosti za elektrifikacijo, MBD, ergonomijo, simulacije in napredne strojne obdelave. 

Vabljeni na brezplačni webinar o Creo 10

V četrtek, 8. junija se pridružite webinarju, na katerem vas bo vodja programa CAD pri podjetju PTC, Paul Sagar, popeljal skozi vse novosti in izboljšave novega Creo 10. Med temami, o katerih boste izvedeli iz prve roke bodo:

  • Izboljšave uporabniške izkušnje,
  • nova orodja za kompozite in analize,
  • izboljšave za elektrifikacijo (shematika, napeljave, ECAD),
  • novosti na področju ergonomije,
  • napredni MBD,
  • Simulacije in generativni razvoj,
  • orodja za dodajalne tehnologije.

Udeležba na webinarju je brezplačna, potrebna pa je predhodna registracija.

Za več informacij o novem Creo 10 lahko stopite tudi v stik z našimi svetovalci.

Preberite še

Nasveti & triki
Prenesite nova priporočila strojne konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Digitalna preobrazba
Katera orodja omogočajo MBPD?

Model Based Product Development (MBPD) s postavitvijo CAD modela v središče razvoja izdelka povečuje produktivnost, kar se sliši odlično. A katera orodja pravzaprav potrebujemo, da ga uvedemo v procese?

Članek
Raziskovanje strukturne analize v Creo Ansys Simulation

Z numeričnimi simulacijami lahko izvedemo validacijo modelov, ki je ključna pri snovanju in optimizaciji izdelkov. Na realnem primeru spoznajte, kako pri tem pomaga Creo Ansys Simulation.