Optimizirajte izobraževanje z gostujočimi tečaji na vaši lokaciji

Tečaje za Creo in ostalo programsko opremo iz naše ponudbe lahko s pomočjo prenosne učilnice izvedemo kar na lokaciji vašega podjetja.

Napisal Robi Rep, 21.07.2020 v Novica

Poleg tečajev, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru v Ljubljani, podjetjem in drugim organizacijam omogočamo tudi gostujoče tečaje na njihovi lokaciji. 

Poleg prihranka na času in potnih stroških, je prednost takšne oblike izobraževanja tudi to, da lahko s pomočjo naših predavateljev potek in vsebino prilagodite svojim potrebam in dejavnosti. Tečaji so tako lahko skrajšani, razširjeni ali pa celo sestavljeni iz več različnih tečajev iz različnih področij. 

Organizacijske podrobnosti in pogoji tečaja:

  • opremo in gradivo zagotovimo mi
  • tečaja se lahko udeleži do 7 oseb
  • tečaj se izvede za minimalno 1 dan in 1 osebo
  • za nemoten potek stranka zagotovi prostor, ločen od rednega delovnega procesa

Stopite v stik z nami za več informacij glede željenih vsebin in informativno ponudbo izvedbe tečaja. Naši svetovalci so vam na voljo vsak delavnik med 8:00 in 15:00 na izobrazevanje@audax.si.

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.