Stratasys FDM

Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.


Robi Rep, 18.05.2021

branja

3D tiskalnik Stratasys Origin One predstavlja novo raven 3D tiska izdelkov iz zahtevnih materialov tudi v večjih serijah. Tehnologija P3 (Programmable Photopolymerization) z usklajenim delovanjem celotnega sistema omogoča zmanjševanje nateznih sil med 3D tiskom in posledično izjemno kakovost površin.

V kombinaciji z inovativnimi fotopolimernimi materiali in pametno programsko opremo, ki izkorišča strojni vid in več kot 25 senzorjev, Origin One predstavlja prihodnost 3D tiskanja, ki je dostopna že zdaj.

Za več informacij prenesite brošuro ali stopite v stik z nami.

Preberite še

3D tiskalniki
Kako 3D tisk s kompoziti izboljšuje proizvodnjo?

3D tisk ponuja hitro, cenovno ugodno izdelavo lahkih in prilagodljivih orodij. Kako to vpliva na proizvodnjo? Odkrijte, kako lahko 3D tisk izboljša učinkovitost, zmanjša stroške ter olajša delo v proizvodnih procesih.

Reference
Gorenje s 3D tiskalniki Stratasys pospešuje razvoj

Gorenje 3D tisk v procese vključuje že od leta 1998, trenutno pa uporabljajo dva industrijska 3D tiskalnika Stratasys. Za Tovarno leta je o tem, kako 3D tisk pospešuje razvoj, spregovoril Gregor Kladnik, vodja prototipnega oddelka.

3D tiskalniki
Iz 3D tiskarne: preko noči do 512 distančnikov za proizvodnjo linijo

Ko v proizvodnji potrebujete rezervni del, je lahko dobavni rok vaš najhujši sovražnik. V 3D tiskarni smo preko noči poskrbeli za 512 kosov, ki so omogočili nemoteno delo.