Stratasys P3

Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.


Robi Rep, 18.05.2021

branja

3D tiskalnik Stratasys Origin One predstavlja novo raven 3D tiska izdelkov iz zahtevnih materialov tudi v večjih serijah. Tehnologija P3 (Programmable Photopolymerization) z usklajenim delovanjem celotnega sistema omogoča zmanjševanje nateznih sil med 3D tiskom in posledično izjemno kakovost površin.

V kombinaciji z inovativnimi fotopolimernimi materiali in pametno programsko opremo, ki izkorišča strojni vid in več kot 25 senzorjev, Origin One predstavlja prihodnost 3D tiskanja, ki je dostopna že zdaj.

Za več informacij prenesite brošuro ali stopite v stik z nami.

Preberite še

3D tiskalniki
Stratasys F370 povečuje učinkovitost razvoja v podjetju Novak M

V podjetju Novak-M so se po obisku našega Centra 3D tiska in analizi vzočnega kosa odločili, da v svoje proizvodne procese vključijo FDM 3D tiskalnik Stratasys F370. Uporabljali ga bodo vse od razvoja do proizvodnje.

Materiali za 3D tisk
3D tisk s kompozitnimi materiali

Kompoziti iz osnovnega in ojačitvenih materialov, kot so ogljikova, steklena ali aramidna vlakna, omogočajo večjo trdnost, manjšo težo in večjo odpornost izdelkov. S tem razširjajo možnosti uporabe 3D tiska v različnih industrijskih aplikacijah.

3D tiskalniki
Stratasys F3300 je izdelek leta revije Industrial Production

Prestižna nagrada "Izdelek leta" nemške revije Industrial Production 3D tiskalnik Stratasys F3300 postavlja v vlogo ključnih nosilcev napredka tehnologije dodajalne proizvodnje.