Orodje za preverjanje datoteke config.pro

Orodje Creo Parametric config.pro check Utility je hiter in enostaven način preverjanja podvojenih vpisov in drugih napak v vaši datoteki config.pro.

Napisal Jure Kamnik, 18.11.2019 v Nasveti & triki

Verzija: Creo 1.0 - Creo 5.0

Config.pro je nastavitvena datoteka, ki definira delovanje in izgled programa Creo ter s tem omogoča uporabniku, da delovno okolje Creo prilagodi lastnim potrebam. Uporabo config.pro smo si v rubriki Nasveti in triki podrobneje že ogledali.  

Kljub številnim prilagoditvam, ki jih omogoča, pa lahko iz config.pro izvirajo tudi določene težave, ki so največkrat posledica podvajanj zapisov neskladij med njimi.

Počistite svoj config.pro

Ročno iskanje nepravilnosti v config.pro je lahko zamudno opravilo - še posebej, če je delovno okolje v Creo močno prilagojeno. V takšnem primeru nam na pomoč priskoči orodje Creo Parametric config.pro Check Utility, s katerim lahko preverite:

  • podvojene možnosti,
  • neznane možnosti,
  • podvojene mapkeye,
  • nasprotujoče si mapkeye,
  • manjkajoče vgnezdene mapkeye.

Orodje je enostavno za uporabo. Datoteko config.pro enostavno naložimo, označimo verzijo Creo in potrdimo. Na voljo je brezplačno na tej povezavi.

Še več znanja in nasvetov naših strokovnjakov za produktivnejše delo v Creo lahko pridobite na naših tečajih.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%