Digitalna preobrazba

Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.


Robi Rep, 28.02.2024

branja

Vsak petek ob 12:00 se v okviru PTC Talks zberejo ključni akterji industrijske digitalne preobrazbe: tehnični strokovnjaki, deležniki v industriji, ponudniki rešitev, specialisti za organizacijsko preobrazbo in drugi. Razpravljajo o trenutnih izzivih, dobrih praksah, trendih in spošnih temah, ki so del vsakdana proizvodnih podjetij. 

Z brezplačno registracijo lahko v živo prisluhnete vsem prihodnjim epizodam, ki bodo redno napovedane preko spletne strani in e-maila. 

Ne odlašajte in se pridružite že naslednji epizodi. Pošiščite navdih med resničnimi primeri, zastavite vprašanja strokovnjakom in delite svoje poglede z ostalo skupnostjo. 

Prijavite se na PTC Talks

Preberite še

Digitalna preobrazba
Toro s Creo Illustrate učinkoviteje izdeluje razumljivejša navodila

Proizvajalec opreme za urejanje zelenih površin Toro je v želji izboljšanja svoje učinkovitosti in natančnosti uvedel programsko opremo za tehnične ilustracije PTC Creo Illustrate.

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.