Stratasys FDM

Plastika Skaza je izbrala F123

Razvojni oddelek podjetja Plastika Skaza je pod letos močnejši za novi 3D tiskalnik Stratasys F123.


Robi Rep, 04.09.2017

branja

Razvojni oddelek podjetja Plastika Skaza je od letos močnejši za novi 3D tiskalnik Stratasys F123.

Model F370, s katerim bodo lahko razvojni tehnologi svoje ideje hitreje in lažje spreminjali v resničnost, omogoča tiskanje izdelkov s tehnologijo FDM (Fused Deposition Modeling) do velikosti 350 x 250 x 350 mm. Poleg izdelave prototipov bodo v Skazi tiskalnik Stratasys F370 uporabljali tudi za izdelavo različnih nastavkov za proizvodne stroje, s katerimi že brizgajo končne izdelke.

Podjetje Plastika Skaza močnejše za novi 3D tiskalnik Stratasys F123

Skaza je slovensko podjetje s področja plastike, ki se uvršča med 1000 tistih, ki najbolj navdihujejo Evropo. Skaza sodeluje z vodilnimi evropskimi in svetovnimi proizvajalci in trgovci, hkrati pa ponuja tudi izdelke lastnih blagovnih znamk.

Preberite še

Reference
Gorenje s 3D tiskalniki Stratasys pospešuje razvoj

Gorenje 3D tisk v procese vključuje že od leta 1998, trenutno pa uporabljajo dva industrijska 3D tiskalnika Stratasys. Za Tovarno leta je o tem, kako 3D tisk pospešuje razvoj, spregovoril Gregor Kladnik, vodja prototipnega oddelka.

Reference
Gostol-Gopan z Visual Components kupcem omogoča vpogled razvoj linij

Novogoriško podjetje s pomočjo orodja za 3D simulacijo proizvodnje svoje kupce aktivneje vključuje v proces razvoja svojih avtomatiziranih linij za peko kruha in pekovskih izdelkov.

Reference
V najstarejši pomurski poklicni šoli bodoče inženirje izobražujejo s Creo

Profesor Robert Balažic nam je predstavil Srednjo poklicno in tehniško šolo Murska Sobota, na kateri poučuje strokovne module in praktični pouk. Bodoči inženirji se pri pouku spoznavajo tudi s programsko opremo PTC Creo.