Digitalna preobrazba

Po inspiracijo in inovacije na letošnji LiveWorx

LiveWorx 23 obljublja bogat nabor vsebin, ki bodo naslovila vprašanja o novih tehnologijah, poslovnih strategijah, digitalni niti in naprednih tehnologijah, kot so AR, IIoT, PLM, CAD in SaaS. Dogodku se lahko preko spleta pridružite brezplačno.


Robi Rep, 08.05.2023

branja

PTC LiveWorx toplo priporočamo vsem, ki ste kakorkoli povezani z delovanjem proizvodnih podjetij in industrije na splošno. Od 15. do 18. maja boste deležni ekskluzivnih vpogledov v najnovejše tehnologije in načine, na katere jih lahko v največji meri izkoristite za uspeh vašega podjetja.

Registracija na LiveWorx je brezplaćna, z njo pa pridobite digitalno vstopnico za spletni prenos in posnetke izbranih vsebin.

Preberite še

Creo
CAD simulacije za konstrukterje

Simulacije so ključne za sodoben razvoj izdelkov. Kljub temu pa s svojo kompleksnostjo in naprednim matematičnim ozadjem v zadrego spravi tiste inženirje, ki nimajo izkušenj s CAE.

Izobraževanje
VCK23: od načrtovanja do prodaje in optimizacije proizvodnih rešitev

Gostje iz preko 30 slovenskih podjetij so spoznali prednosti 3D simulacije Visual Components. Svoje izkušnje z njeno uporabo so razkrili predstavniki štirih uglednih slovenskih podjetij.

Visual Components
Vabljeni na Visual Components konferenco 2023

Vam realizacija konceptov proizvodnje v resničnost predstavlja izziv? Pridružite se nam na Visual Components konferenci in spoznajte, kako 3D simulacije velikim in majhnim podjetjem pomagajo do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.