Poročilo iz sejma IFAM 2018

Uspešno smo zaključili še eno predstavitev na sejmu IFAM. Tokrat smo pozornost posvetili platformi ThingWorx in novostim na področju 3D tiska.


Robi Rep, 08.03.2018

branja

V času od 13. do 15. februarja je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal sejem IFAM. Na našem razstavnem prostoru v hali A smo obiskovalce popeljali skozi tehnologijo, ki bo zaznamovala letošnje leto.

Na področju 3D tiska je največ zanimanja pritegnil novi sistem za 3D tisk kovin, Desktop Metal. Tiskalniki za naku še niso na voljo, obiskovalci pa so si lahko ogledali produkcijske kose in pridobili več informacij o tehnologiji in dobavnih rokih. Kot novost smo predstavili tudi naš najmanjši 3D tiskalnik, Ultimaker 3. Slednji je v preteklem letu pridobil naziv najboljši 3D tiskalnik po izboru portala All3dp.

Obiskovalci raztavnega prostora so lahko spoznali tudi IoT in AR platformo ThingWorx, ki jo je ugledna agencija Forrester razglasila za vodilno v svetovnem merilu. Na resničnem primeru so lahko s pomočjo aplikacije za pametni telefon izkusili moč, ki jo ponuja združevanje digitalnega in fizičnega sveta.

Pridružite se nam tudi naslednjič!

Oznake

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.