Nasveti & triki

Prenesite hitri vodič za Creo 10

Hitri vodič za Creo 10 vsebuje koristne informacije o uporabniškem vmesniku, koristne postopke in bližnjične kombinacije, ki so nepogrešljive za optimalno produktivnost pri delu s to CAD programsko opremo.


Robi Rep, 15.05.2023

branja

Vsako novo izdajo programske opreme Creo običajno spremlja množica materialov, ki uporabnikom olajšajo spoznavanje z najnovejšimi funkcionalnostmi in spremembami. 

Ena od koristnejših takšnih pripomočkov je hitri vodič (quick reference card), ki vsebuje številne informacije o uporabniškem vmesniku, opise pogosto uporabljenih postopkov in bližnjice na miški in tipkovnici. 

Prenesite hitri vodič

Preberite še

Nasveti & triki
Delitev in združevanje površin modela

V Creo 9.0 sta bili dodani dve novi funkcionalnosti »Divide Surface« in Unify Surface«, ki omogočata delitev obstoječih površin modela ali obratno operacijo, torej združevanje površin.

Nasveti & triki
Vse, kar morate vedeti o funkcionalnosti Volume Split v Creo

Vse spremembe, novosti in priporočila za Creo Mold Design, ki ga v Creo najpogosteje uporabljajo konstrukterji v orodjarstvu, smo zbrali v nepogrešljiv vodnik.

Nasveti & triki
Uvažanje parametrov iz Excela na 3D model v Creo

Creo nam omogoča, da si delo s parametri 3D modela poenostavimo z možnostjo uvoza xml datoteke, ki jo pripravimo v programu Excel.