Windchill

Preverite naš izbor najkoristnejših Windchill razširitev

Windchill Extensions je spletna knjižnica razširitev, ki nadgrajujejo osnoven nabor funkcionalnosti PLM platforme Windchill. V ekipi smo izbrali nekaj najkoristnejših.


Boštjan Lukančič, 16.12.2021

branja

PLM platformi Windchill lahko na način "plug and play" dodate koristne razširitve s funkcionalnostmi za avtomatizacijo postopkov, vpeljavo integracij, uvoz in izvoz ter številne druge nadgradnje. Podobno kot Google na Google Play ali Apple na Apple Store, podjetje PTC svoje razširitve za Windchill ponuja na spletnem portalu Windchill Extension Center. 

Kaj so Windchill razširitve?

Kot pove že njihovo ime, Windchill razširitve ponujajo dodatne funkcionalnosti ali njihove izboljšave. Njihovo namestitev, konfiguracijo ali odstranitev lahko opravite med delovanjem (on the fly) in brez ponovnega zagona programa Windchill.

Vse nameščene razširitve delujejo na verzijah 11.0, 11.1, 11.2 in 12.0 ter se ohranijo tudi pri nadgradnjah.

Na voljo so brezplačno ali z naročnino, ne glede na tip pa omogočajo brezplačen preizkus. 

Nekaj najbolj zanimivih razširitev

Med razširitvami, ki so na voljo v Windchill Extensions Center, smo v ekipi izbrali nekaj najbolj zanimivih:

  • Watermark Starter: dodajte vodne žige na svoje .pdf dokumente in jih zaščitite pred nepooblaščeno uporabo izven vašega podjetja. 
  • PDF Quick Access: prekododatnega stolpca v tabeli hitreje dostopajte do svojih .pdf dokumentov. 
  • Representation Export: izvozite vizualizacijske vsebine (PDF, PVZ, DXF, STEP). V različici Representation Import lahko te iste vsebine uvozite.
  • CAD Quick: hitro prenesite izvorno vsebino CAD dokumentov, tudi če nimate ustreznega dostopa do Windchilla.
  • Promotion Validate: omogočite samodejno preverjanje validatorjev, ki jih določi stranka, in zagotovite skladnost podatkov pred nadaljnjim posredovanjem vsebine.
  • SiliconExpert Connect: Izberite in ocenite ustreznost elektronskih komponent SiliconExpert v Windchillu.
  • SSL Certificates: Inštalacija SSL certifikatov, ki so potrebni za delovanje Windchill razširitev.
  • Coversheet: dodajte naslovnico na .pdf dokument in zagotovite skladnost v različnih primerih, ko pdf delite izven vaše organizacije.

Preizkusite razširitve

Vsem uporabnikom Windchill predlagamo, da obiščejo Windchill Extensions Center in preizkusijo razširitve, ki bi jim lahko pomagale pri PLM opravilih, za vse dodatne informacije pa smo na voljo tudi v našem centru za tehnično pomoč.

Že uporabljate katero od razširitev? Sporočite nam svojo izkušnjo. 

Preberite še

Rešitve
Za nami je še en uspešen Mednarodni industrijski sejem

Naše tehnologije smo lahko po dolgem premoru končno spet predstavili v živo. Naš razstavni prostor na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju je privabil množico inženirjev in drugih obiskovalcev.

Rešitve
Ranljivost Log4j: pregled naših rešitev in priporočljivih ukrepov

Ranljivost knjižnice Log4j v nekaterih aplikacijah omogoča namestitev zlonamerne kode. Preverite seznam informacij o ranljivosti rešitev iz naše ponudbe in priporočenih ukrepov.

Digitalna preobrazba
Volvo Group kakovost zagotavlja s pomočjo digitalne niti

Volvo Group je z uvedbo obogatene resničnosti in vzpostavitvijo digitalne niti omogočil najvišjo možno stopnjo zagotavljanja kakovosti v svojem proizvodnem procesu.