Pridružite se nam 25. maja v Postojni

Konec maja se bomo z uporabniki programske opreme PTC srečali v Postojni. Pridružite se nam in izkoristite priložnost za spoznavanje novosti na področju programske opreme, mreženje, deljenje izkušenj in druženje s kolegi iz stroke.

Napisal Robi Rep, 14.05.2018 v Dogodek

Inženirski dogodek leta se vztrajno bliža in uporabniki programske opreme PTC Creo in Windchill ga enostavno ne smete zamuditi.

V letošnjem letu je namreč izšla nova verzija priljubljene CAD programske opreme PTC Creo, kar predstavlja odlično priložnost, da skupaj pregledamo njene razburljive nove funkcionalnosti. Naši strokovnjaki jih bodo predstavljali na tematskih kontaktnih točkah v sklopu celodnevne strokovno-družabne prireditve.

Pridružite se nam v petek, 25.5.2018, v Postojni in izkoristite priložnost za spoznavanje ključnih novosti v programski opremi, mreženje, deljenje izkušenj in druženje s kolegi iz stroke.

Ne odlašajte z registracijo. Oddate jo lahko le do 17.5.2018.

Več informacij in program

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%