Creo

Pridružite se webinarju ob izidu Creo 11

Novi Creo 11 prihaja kmalu, s seboj pa prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti. Pridružite se nam na webinarju z ekskluzivnimi demonstracijami pod vodstvom vodje CAD produktov pri PTC.


Robi Rep, 26.03.2024

branja

V imenu podjetja PTC vas vabimo na brezplačni webinar, na katerem boste med prvimi spoznali novi Creo 11. Vodja produktnega upravljanja CAD pri PTC, Paul Sagar, vas bo preko ekskluzivnih demonstracij popeljal med ključne novosti in izboljšave, kot so:

  • Izboljšave uporabniške izkušnje in produktivnosti
  • Izboljšave za konstruiranje električnih napeljav
  • izboljšano konstruiranje in proizvodnja kompozitov
  • razširjena orodja za MBD
  • s siimulacijami vodeno konstruiranje in generativni razvoj
  • napredna orodja za proizvodnjo

Izvedeli boste vse tudi o ponudbi PTC-jeve SaaS rešitve Creo+, ki poleg zmogljivosti Creo 11 vključuje še orodja za sodelovanje v oblaku in upravljanje licenc. Ta del webinarja bo še posebej primeren za podjetja z velikim številom licenc Creo.

Več informacij in prijava

Preberite še

Digitalna preobrazba
Toro s Creo Illustrate učinkoviteje izdeluje razumljivejša navodila

Proizvajalec opreme za urejanje zelenih površin Toro je v želji izboljšanja svoje učinkovitosti in natančnosti uvedel programsko opremo za tehnične ilustracije PTC Creo Illustrate.

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.