Prihajajo nove Audax nastavitve za Creo

Z novo verzijo Creo 6.0 prihajajo nove Audax nastavitve, ki tudi v svoji najnovejši verziji vključujejo nepogrešljive prilagoditve okolja Creo za slovenske uporabnike in koristna orodja za večjo produktivnost.

Napisal Robi Rep, 11.10.2019 v Novica

S ponosom vam predstavljamo novo verzijo Audax nastavitev. Ta brezplačni dodatek za programsko opremo Creo vključuje nepogrešljive prilagoditve za slovenske uporabnike Creo, koristna orodja za hitrejše in lažje delo v Creo in druge koristne elemente, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo.

V osveženem vmesniku boste našli:

  • neposreden dostop do poučnih vsebin, kot so nasveti in triki naših produktnih specialistov,
  • obvestila o prihajajočih webinarjih in posodobljen seznam razpisanih tečajev,
  • sistemska obvestila iz našega centra za tehnično pomoč.

Poskrbeli smo tudi za izboljšave in novosti na področju produktivnosti. V novi verziji so na voljo:

  • nova orodja, kot sta ISOTOL in AxelsPunkt,
  • novi mapkey-i in bližnjice do koristnih funkcionalnosti ter
  • druge izboljšave za nemoteno delo.

Zelo pomembna novost, ki jo prinašata Creo 6.0 in nove Audax nastavitve pa je tudi nov način upravljanja s strojnimi elementi. Vsem uporabnikom Creo 6.0 je na voljo razširitev Intelligent Fastener Extension (IFX), ki avtomatizira postopek izdelovanja vijačnih zvez iz katalogov DIN, ISO, ANSI in JIS. IFX v sestav avtomatsko doda vijake, zatiče, podložke in matice, obenem pa izdela luknje v skladu z izbranim standardom.

Nova verzija Audax nastavitev je vključena v vsaki namestitvi verzije Creo 6.0. Za več informacij in namestitev stopite v stik z našim centrom za tehnično pomoč.

Več na AxWebinarju

Spoznajte vse novosti, ki jih prinašajo audax nastavitve. Pridružite se nam na AxWebinarju Creo 6.0 + IFX v torek, 5.11.2019. 

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%