Prihranite s paketom Creo Simulation Live in Creo Design

Creo Simulation Live prinaša hitro in enostavno simulacijo v 3D CAD okolje ter ponuja povratne informacije v realnem času s katerimi lahko sprejemate boljše oblikovne odločitve. V posebni paketni ponudbi je Creo Simulation Live na voljo ugodneje.

Napisal Robi Rep, 10.06.2019 v Akcija

Nobena 3D CAD programska oprema ne zmore tistega, kar zmore Creo v povezavi s Creo Simulation Live. Vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz v realnem času brez zapuščanja okna modelirnika je zmogljivost, ki spreminja način, na katerega se razvijajo izdelki. 

Z uporabo Creo Simulation Live lahko preprečite napake v oblikovni zasnovi, preden postanejo drage, in oblikujte boljše izdelke, osnovane na dejstvih.

Izkoristite ponudbo in izboljšajte svoje izdelke

V posebni ponudbi vam je v paketu s Creo Design Essentials zmogljivo orodje za simulacijo Creo Simulation Live na voljo ugodneje.

Ugodnost velja le do 28.6.2019 in pod splošnimi pogoji. Stopite v stik z nami preko prodaja@audax.si ali 01 200 40 50 za podrobne informacije in ponudbo za vaše podjetje.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%