Rešitve

Prijave na Audax nagradni natečaj 2022 so odprte!

Tudi letos iščemo najboljše bodoče inženirje v treh kategorijah. Izberi zahtevnost po svoji meri in nam pošlji svojo 3D CAD konstrukcijo modela, orodja ali pa se pomeri v bitki katapultov.


Robi Rep, 06.10.2021

branja

Audax nagradni natečaj že več kot desetletje privablja množico dijakov, študentov in njihovih mentorjev, ki nas vedno znova navdušijo s svojimi domiselnimi projekti. 

Tudi letos ne bo nič drugače. Vabimo te, da se nam pridružiš s svojim prispevkom in se poteguješ za zmago, ki prinaša lepe nagrade.

Rok za oddajo prispevkov je ponedeljek, 2. 5. 2022. Zaključni dogodek bo potekal v sredo, 11. 5. 2022, v Ljubljani.

Obišči stran natečaja

Bitka domiselnih, drugič

V prejšnjem šolskem letu je luč sveta ugledala nova kategorija Bitka domislenih, v kateri so se tekmovalci pomerili s svojimi katapulti. Kljub spremenjenim razmeram se je kategorija izkazala kot izjemno zanimiva, zato z veseljem pričakujemo letošnje izzivalce, ki se bodo lahko, upamo, končno pomerili tudi v živo. 

Od osnovnih do naprednih Creo projektov

Temelj Audax nagradnega natečaja ostajata kategoriji U-50 in Creo Napredni, kjer zopet pričakujemo lepo število kakovostnih prispevkov iz področij uporabe osnovnih in naprednih modulov Creo in Mathcada. Konkurenca je vedno močna, a se zaradi lepih nagrad tudi v teh kategorijah izplača potruditi!

Prijave so odprte

Naše izkušnje kažejo, da je o prispevkih koristno razmišljati že na začetku šolskega leta. S tem lahko projekt počasi, a zanesljivo spraviš na zmagovalno raven.  Seveda pa ob tem velja še posebej poudariti pomen upoštevanja pravil natečaja. Najhuje, kar se ti lahko zgodi je, da tvojega, sicer odličnega prispevka, zaradi neskladnosti s pravili komisija ne more oceniti! 

Se vidimo na Audax nagradnem natečaju 2022! 

Preberite še

Reference
Na obisku pri Timu Gorencu o Creo in prihodnosti v motošportu

S Timom Gorencem smo se pred časom že pogovarjali, zdaj pa nam je razkazal tudi svojo garažo, kjer svoje podvige v motošportu načrtuje tudi s pomočjo Creo.

Rešitve
Obogatena resničnost je navdušila bodoče inženirje

Udeleženci strojniškega piknika, ki ga organizira študentsko društvo Strojnik.si, so lahko v živo spoznali tehnologijo obogatene resničnosti in programsko opremo Creo.

Rešitve
Tim Gorenc od Audax natečaja do profesionalne gokart ekipe

V intervjuju se nam je pridružil Tim Gorenc. Kot dijak nas je s Creo sestavom navdušil na nagradnem natečaju, kot inženir z visokimi cilji pa svojo pot nadaljuje v profesionalni gokart ekipi.