Prvi učbenik o Mathcad v slovenščini

V sodelovanju s profesorjem Robertom Balažicem smo izdali prvi učbenik o uporabi programske opreme Mathcad v slovenskem jeziku. Naročite svoj izvod ali pa prenesite brezplačno evalvacijsko verzijo v elektronski obliki.

Napisal Robi Rep, 03.06.2019 v Mathcad

Mathcad združuje enostavnost papirnega bloka z zmožnostjo zmogljivih preračunov, matematičnimi opombami v realnem času in inteligentnim upravljanjem enot, obenem pa omogoča, da podatke s pomočjo grafov, teksta in slik predstavite v enem dokumentu in v razumljivi obliki.

Kljub enostavni in intuitivni uporabi Mathcada je za optimalen izkoristek zmogljivosti, ki jih ponuja, potrebna določena mera znanja. V ta namen smo v sodelovanju s profesorjem Robertom Balažicem izdali prvi učbenik o uporabi programske opreme Mathcad v slovenskem jeziku. 

Učbenik preko poglobljenih razlag, specifičnih primerov in prilagojenih vaj omogoča spoznavanje funkcionalnosti programa ter pridobivanje znanja za njegovo uporabo v panogah, kot so strojništvo, gradbeništvo, elektrotehnika, fizika, statistika ali finančno poslovanje.

Učbenik je že v prodaji v spletni knjigarni Pasadena, na voljo pa vam je tudi evalvacijska verzija, ki jo lahko prenesete brezplačno.

Prenos učbenika Nakup učbenika

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%