PTC je Microsoftov globalni partner leta na področju proizvodnje

Podjetje PTC je že drugo leto zapored prejelo priznanje Microsoft Global Manufacturing Partner of the Year. PTC se je dokazal z odličnostjo na področju inovacij in implementaciji rešitev, osnovanih na Microsoftovi tehnologiji.

Napisal Robi Rep, 28.07.2020 v Novica

Nagrada Microsoft Partner of the Year se vsako leto podeljuje podjetjem, ki so razvila in ponudila izjemne rešitve na osnovi Microsoftove tehnologije.

PTC je bil med več kot 3000 sodelujočimi podjetji izbran za zmagovalca v kategoriji rešitev za proizvodnjo. Z njimi PTC omogoča:

  • digitalno proizvodnjo, ki prinaša boljšo produktivnost, manjše operativne stroške in dvig dobička,
  • optimizacijo storitev za izboljšanje učinkovitosti proizvodnih ekip ter zmanjšanje stroškov servisnih storitev ter
  • inženirsko odličnost, ki zagotavlja odločitve na podlagi podatkov, hitrejšo implementacijo sprememb, hitrejše delo in kakovost, vgrajeno v vsak proces in izdelek. 

PTC je Microsoft prepričal s svojimi rešitvami ThingWorx, Windchill in Vuforia, prilagojenimi za Microsoftove platforme. 

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%