Digitalna preobrazba

PTC je vodilni ponudnik rešitev za obogateno resničnost

Raziskovalna družba ABI Research je PTC razglasila za vodilno podjetje na področju industrijskih platform za obogateno resničnost.


Robi Rep, 28.02.2022

branja

Podjetje PTC je raziskovalno hišo ABI Research prepričala s platformo za obogateno resničnost Vuforia Enterprise AR Solution Suite. V raziskavi, ki se je osredotočila na kriterija inovativnosti in implementacije, je PTC prejel najvišje ocene. 

V smislu inovacij so v ABI Research izpostavili zmogljivosti PTC na področjih strojnega vida, umetne inteligence, strojnega učenja in podpore omogočitvenim tehnologijam. Pri implementaciji jih je navdušila močna mreža strank in poslovnih partnerjev, široka podpora proizvajalcem strojne opreme za AR in SaaS dostopnost Vuforie.

PTC je bil kot vodilno podjetje na področju AR razglašen že drugo leto zapored. Kot ugotavlja Michael Campbell, njihov izvršni direktor za AR, "najvišje ocene v raziskavi potrjujejo PTC-jevo strategijo, osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti za podjetja in predanost inovacijam."

Preberite še

Fakultete in šole
Na sejmu Informativa smo predstavili delček inženirskega vsakdana

Na povabilo Centra RS za poklicno izobraževanje smo se udeležili sejma Informativa in mladim predstavili delček vsakdana aplikativnega inženirja.

Fakultete in šole
Dijaki STŠ ŠC Kranj so z nami spoznavali 3D tisk in 3D modeliranje

Na delavnici v Srednji tehniški šoli Šolskega centra Kranj smo dijake popeljali od 3D modeliranja do 3D tiska. Za popestritev so se dijaki pomerili tudi v dirki vozil, ki so jih izboljšali s pomočjo svežih znanj.

Digitalna preobrazba
JUMP: projekt Digitalni skok za digitalno preobrazbo gospodarstva

Konzorcij desetih slovenskih podjetij je v okviru razpisa »Digitalna preobrazba gospodarstva (JR Digit NOO)« pridobil sofinanciranje projekta Digitalni skok (JUMP). Njegova rdeča nit bo povezovanje podatkovnih jezer in čezoddelčna digitalna preobrazba.