Digitalna preobrazba

PTC je vodilni ponudnik rešitev za obogateno resničnost

Raziskovalna družba ABI Research je PTC razglasila za vodilno podjetje na področju industrijskih platform za obogateno resničnost.


Robi Rep, 28.02.2022

branja

Podjetje PTC je raziskovalno hišo ABI Research prepričala s platformo za obogateno resničnost Vuforia Enterprise AR Solution Suite. V raziskavi, ki se je osredotočila na kriterija inovativnosti in implementacije, je PTC prejel najvišje ocene. 

V smislu inovacij so v ABI Research izpostavili zmogljivosti PTC na področjih strojnega vida, umetne inteligence, strojnega učenja in podpore omogočitvenim tehnologijam. Pri implementaciji jih je navdušila močna mreža strank in poslovnih partnerjev, široka podpora proizvajalcem strojne opreme za AR in SaaS dostopnost Vuforie.

PTC je bil kot vodilno podjetje na področju AR razglašen že drugo leto zapored. Kot ugotavlja Michael Campbell, njihov izvršni direktor za AR, "najvišje ocene v raziskavi potrjujejo PTC-jevo strategijo, osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti za podjetja in predanost inovacijam."

Preberite še

Namig meseca
Namig meseca: naj novosti 2021 po izboru naše ekipe

Ob koncu leta smo se v rubriki Namig meseca na hitro ozrli nazaj in preverili, katere novosti v 2021 so najbolj navdušile naše aplikativne inženirje.

Digitalna preobrazba
Volvo Group kakovost zagotavlja s pomočjo digitalne niti

Volvo Group je z uvedbo obogatene resničnosti in vzpostavitvijo digitalne niti omogočil najvišjo možno stopnjo zagotavljanja kakovosti v svojem proizvodnem procesu.

Obogatena resničnost
7 načinov, na katere AR pomaga zaposlenim

Večina raziskav obogateno resničnost vidi kot orodje za izboljšanje produktivnosti, a v odnosu do zaposlenih zmore še veliko več. Z izboljševanjem izkušnje na delovnem mestu naslavlja dodatne vzvode povečevanja uspešnosti podjetij.