Razumete moč IoT? Postanite naš partner!

Z naraščajočim vplivom IoT povečujemo tudi ekipo sodelavcev in partnerjev za področje razvoja aplikacij na platformi ThingWorx. Izkoristite moč najbolj robustne IoT in AR platforme!

Napisal Andrej Hrovatič, 06.03.2018 v Zaposlitev

ThingWorx je zmogljiva platforma, ki pospešuje industrijske inovacije. S svojimi orodji omogoča ustvarjanje, uvajanje in uporabo naprednih IoT in AR izkušenj v podjetjih.

Z naraščajočim vplivom IoT v industriji povečujemo tudi ekipo sodelavcev in partnerjev za področje razvoja na platformi ThingWorx.

Če menite da ste vi ali vaše podjetje pripravljeni na ustvarjanje naprednih AR izkušenj in IoT aplikacij z uporabo platforme ThingWorx, stopite v stik z nami. Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja najbolj robustna IoT in AR platforma.

Kontakt: 01 200 40 50 ali andrej.hrovatic@audax.si.

Oznake:

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Prodajne akcije

%