S pomočjo Creo natisnite najlažje in najmočnejše kose

Pri snovanju inovativnih kosov se zanesite na Creo. Razširitev za 3D tiskanje vam pomaga oblikovati, optimizirati in potrjevati kose, ki bodo uspešno natisnjeni že v prvem poskusu.

Napisal Robi Rep, 06.01.2020 v Akcija

Dodajalne tehnologije že dolgo obetajo veliko, a kljub temu vse do danes nimamo zagotovila, da bodo kosi na 3D tiskalniku vsakokrat izdelani brez preglavic in številnih ponovitev. Da bi se slednjim izognili, še vedno potrebujemo zmogljiv CAD sistem, ki podpira klasično in dodajalno proizvodnjo.

Creo ponuja razširitev za dodajalno proizvodnjo (Additive Manufacturing Extension), s katero bodo vaši kosi uspešno natisnjeni že v prvem poskusu. Za masovno proizvodnjo se lahko na drugi strani zanesete na Creo CAM okolje, ki podpira vse vaše zahteve pri strojnih obdelavah. Preberite več o CAM v Creo.

Do konca marca lahko prihranite do 50% pri nakupu Creo izbranih razširitev za CAM, analize in konstruiranje. Spoznajte več o zmogljivostih Creo za klasično in dodajalno proizvodnjo. Prenesite seznam razširitev, ki so na voljo v posebni ponudbi.

Prenesite seznam razširitev

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%