Samodejno odpiranje in izdelava risbe z aplikacijo Open Drawing

Open Drawing je aplikacija, vključena v Audax Slovenski strojniški paket, ki omogoča odpiranje risb neposredno iz modelnega drevesa ali delovnega okna.

Napisal Domen Resnik, 16.11.2018 v Nasveti & triki

Verzija: Creo 3.0 - Creo 5.0

Aplikacija Open Drawing omogoča odpiranje risb neposredno iz modelnega drevesa - tudi v primerih, ko ta še ne obstaja, saj se v takšnem primeru izdela samodejno. Za boljši pregled se risba ob uporabi Open Drawing vedno poimenuje z imenom modela ali sestava.

Aplikacija Open Drawing je del Slovenskega strojniškega paketa, ki je uporabnikom Creo na voljo brezplačno. Zaženete jo enostavno, s klikom na ikono v mini orodni vrstici.

Bližnjico za zagon aplikacije lahko dodate tudi v spustni meni na desni miškini tipki, ukazni trak ali hitro orodno vrstico.  

Poglobljeno znanje o izdelavi risb lahko pridobite na tečaju Izdelava tehnične dokumentacije.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%