Rešitve

SoulArc Boards s Creo pridobiva konkurenčno prednost

SoulArc Boards je podjetje, ki je potrebovalo rešitev za zmanjševanje števila fizičnih prototipov in enostavnejši prenos oblikovnih datotek, s čimer bi skrajšali čas do vstopa izdelkov na trg. Izbrali so Creo in ohranili korak pred konkurenco.


Robi Rep, 01.10.2021

branja

Tudi industrija klasičnih rolk v zadnjem desetletju ni ostala imuna na spremembe in inovacije na področju oblikovanja. Inženirji so, tako, kot v drugih industrijah, soočeni z vse močnejšo konkurenco in potrebo po hitrejši umestitvi novih, inovativnejših izdelkov na trg.  

SoulArc Boards je ameriško podjetje, ki si je za orodje pri soočanju z omenjenimi izzivi izbralo Creo. Z njim so čas do vstopa izdelka na trg prepolovili, občutno izboljšali način deljenja oblikovnih zamisli med deležniki in vzpodbudili inovativnost, ki jim pomaga držati korak pred konkurenco. 

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.