Spodbudite digitalno preobrazbo PLM in prihranite

Digitalna preobrazba za proizvodna podjetja postaja ključnega pomena. Odkrijte, kako lahko z močjo PLM, ki se prilagaja vašemu podjetju in kompleksnosti izdelkov, spodbudite inovacije.

Napisal Robi Rep, 30.04.2019 v Novica

Digitalna preobrazba spreminja načine, na katere podjetja upravljajo z razvojem izdelkov. Razcvet pametnih, povezanih izdelkov pomeni, da morate spodbujati sodelovanje in inovacije skozi celotno podjetje. 

Proizvodna podjetja, ki se kljub temu še vedno zanašajo na nepovezane postopke in orodja pri razvoju svojih izdelkov, so v tem smislu v slabšem položaju. Srečujejo se namreč s številnimi težavami, med katerimi najdemo:

  • težave pri upravljanju s CAD podatki iz različnih sistemov,
  • neučinkovito sodelovanje med oddelki in procesi, ki upočasnjujejo vpeljevanje novih izdelkov,
  • Inženirji, ki delajo z množico aplikacij in tabel,
  • nesposobnost ustvarjanja digitalne sledi in uporabe tehnologij, kot je obogatena resničnost (AR).

Takšna podjetja  potrebujejo kakovostno PLM rešitev.

Podprite digitalno preobrazbo in prihranite.

Upravljajte in povežite CAD podatke, BOM in vizualizacijo ter vzpostavite modularno EBOM strukturo ter možnosti in različice za potrjevanje oblikovnih zasnov in vizualizacijo.

Izkoristite posebno ponudbo in prihranite. Stopite v stik z nami za več informacij. Na voljo smo na prodaja@audax.si in 01 200 40 50.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%