Spoznajte Creo Design Essentials

Neverjetna kombinacija cenovne dostopnosti, prilagodljivosti in zmogljivosti. Spoznajte nove pakete Creo Design Essentials.

Napisal Robi Rep, 23.10.2018 v Akcija

Novi paket Creo Design Essentials za svojo ceno ponuja več, kot bi si lahko pred časom predstavljali. Napredne funkcionalnosti, ki so bile nekoč na voljo zgolj kot doplačljivi moduli ali pa kot del dražjih paketov, lahko zdaj  pridobite z najemom paketa Creo Design Essentials.

Z najemom licence Creo Design Essentials ne boste dobili le zmogljivega paketa 3D CAD, ampak celovito rešitev, ki vaši inženirski ekipi omogoča optimalno produktivnost in spodbuja doseganje dodane vrednosti. Z vsem, kar nudi Creo Design Essentials, boste lahko iz 3D CAD programske opreme iztisnili največ doslej. 

Dodatki, ki so vključeni v vsakem paketu:

  • dve dodatni licenci za domačo uporabo,
  • dostop do vseh najnovejših verzij in posodobitev,
  • celovita tehnična podpora in
  • več kot 140 ur izobraževalnih vsebin.

S Creo Design Essentials boste do inovativnejših izdelkov prišli hitreje in ugodneje. Ostanite korak pred konkurenco se odločite za nov paket še danes. 

Spoznajte več

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%