Rešitve

Spoznajte najbolj robustno IoT in AR platformo

Organizacija Forrester Research je v svojem poročilu PTC razglasila za vodilnega ponudnika platform interneta stvari (IoT). Preverite zakaj.


Robi Rep, 22.01.2018

branja

IoT in obogatena resničnost (ang. Augmented Reality – AR) podjetjem ponujata priložnosti in izzive, a kljub slednjim podjetja z zanimanjem raziskujejo možnosti njune uporabe pri izboljšavi storitev, upravljanja in proizvodnje.

Možnosti uporabe IoT in obogatene resničnosti

Da bi lahko podjetja obogateno resničnost izkoristila uspešno, potrebujejo prilagodljivo rešitev, ki jo je možno povezati z dejanskimi podatki ter posredovati v lahko razumljivi in uporabni obliki.

ThingWorx Studio je zmogljiva rešitev za ustvarjanje, uvajanje in uporabo naprednih AR izkušenj v podjetjih. Njegov uporabniški vmesnik omogoča, da ključni oddelki podjetja s pomočjo “povleci & spusti” funkcionalnosti enostavno in hitro ustvarjajo ter delijo AR izkušnje brez predhodnega znanja programiranja. 

PTC-jeva IoT platforma ThingWorx

ThingWorx pa je le delček vzhajajoče industrije 4.0. Na letošnjem sejmu IFAM od 13. Do 15.2.2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani boste lahko spoznali nekatere novosti, s katerimi proizvajalec programske opreme PTC podjetjem omogoča, da vstopajo v novo industrijsko revolucijo.

Preberite še

Onshape
Preplet Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska v srednji šoli Domžale

Na povabilo Srednje šole Domžale smo dijakom prikazali koristen preplet 3D CAD programa Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska.

Creo
V Creo je bil razvit prvi, v celoti 3D natisnjen reaktivni motor

Reaktivni motor, ki zmore 50.000 obratov na minuto in ne potrebuje sestavljanja, je prelomnica na področju konstruiranja modelov za 3D tisk, ki ne bi bila mogoča brez spoja znanstvenih dognanj in zmogljivosti programa Creo.

Fakultete in šole
Rezultati nagradnega natečaja 2023

Spoznaj nagrajence in ostale prispevke iz letošnje izvedbe nagradnega natečaja za najboljše 3D modele in projekte.