Spoznajte najbolj robustno IoT in AR platformo

Organizacija Forrester Research je v svojem poročilu PTC razglasila za vodilnega ponudnika platform interneta stvari (IoT). Preverite zakaj.

Napisal Robi Rep, 22.01.2018 v Novica

IoT in obogatena resničnost (ang. Augmented Reality – AR) podjetjem ponujata priložnosti in izzive, a kljub slednjim podjetja z zanimanjem raziskujejo možnosti njune uporabe pri izboljšavi storitev, upravljanja in proizvodnje.

Da bi lahko podjetja obogateno resničnost izkoristila uspešno, potrebujejo prilagodljivo rešitev, ki jo je možno povezati z dejanskimi podatki ter posredovati v lahko razumljivi in uporabni obliki.

ThingWorx Studio je zmogljiva rešitev za ustvarjanje, uvajanje in uporabo naprednih AR izkušenj v podjetjih. Njegov uporabniški vmesnik omogoča, da ključni oddelki podjetja s pomočjo “povleci & spusti” funkcionalnosti enostavno in hitro ustvarjajo ter delijo AR izkušnje brez predhodnega znanja programiranja. 

ThingWorx pa je le delček vzhajajoče industrije 4.0. Na letošnjem sejmu IFAM od 13. Do 15.2.2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani boste lahko spoznali nekatere novosti, s katerimi proizvajalec programske opreme PTC podjetjem omogoča, da vstopajo v novo industrijsko revolucijo.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Prodajne akcije

%