Rešitve

Spoznajte najbolj robustno IoT in AR platformo

Organizacija Forrester Research je v svojem poročilu PTC razglasila za vodilnega ponudnika platform interneta stvari (IoT). Preverite zakaj.


Robi Rep, 22.01.2018

branja

IoT in obogatena resničnost (ang. Augmented Reality – AR) podjetjem ponujata priložnosti in izzive, a kljub slednjim podjetja z zanimanjem raziskujejo možnosti njune uporabe pri izboljšavi storitev, upravljanja in proizvodnje.

Možnosti uporabe IoT in obogatene resničnosti

Da bi lahko podjetja obogateno resničnost izkoristila uspešno, potrebujejo prilagodljivo rešitev, ki jo je možno povezati z dejanskimi podatki ter posredovati v lahko razumljivi in uporabni obliki.

ThingWorx Studio je zmogljiva rešitev za ustvarjanje, uvajanje in uporabo naprednih AR izkušenj v podjetjih. Njegov uporabniški vmesnik omogoča, da ključni oddelki podjetja s pomočjo “povleci & spusti” funkcionalnosti enostavno in hitro ustvarjajo ter delijo AR izkušnje brez predhodnega znanja programiranja. 

PTC-jeva IoT platforma ThingWorx

ThingWorx pa je le delček vzhajajoče industrije 4.0. Na letošnjem sejmu IFAM od 13. Do 15.2.2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani boste lahko spoznali nekatere novosti, s katerimi proizvajalec programske opreme PTC podjetjem omogoča, da vstopajo v novo industrijsko revolucijo.

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.