3D tiskalniki

Ste nas obiskali na Mednarodnem industrijskem sejmu?

Kljub temu, da je Mednarodni industrijski sejem namesto po dveh izjemoma potekal že po enem letu od prejšnjega, novosti na našem prostoru ni manjkalo.


Robi Rep, 04.05.2023

branja

Mednarodni industrijski sejem je največji in najpomembnejši sejem na področju orodjarstva, strojegradnje, industrije plastike, industrijske avtomatizacije, robotike, varjenja in rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij v CEE regiji.

Tudi v letošnji izvedbi, ki je prejšnji sledila že po enem letu, smo sodelovali s kar nekaj novostmi iz naše ponudbe. 

Novosti v Creo, brezpapirna dokumentacija in maloserijska proizvodnja

Na letošnjem sejmu smo posebno pozornost posvetili vzpostavitvi brezpapirne tehnične dokumentacije v proizvodnih podjetjih. Pokazali smo, kako pomembna je pri tem programska oprema, ki omogoča asociativnost s CAD okoljem in izvoze v napredne 3D animacije ali izkušnje obogatene resničnosti, ki deležnikom ponujajo popolnoma nov vpogled v vaše izdelke in postopke. 

Pokazali smo tudi novosti v priljubljeni CAD programski opremi Creo ter se podrobneje dotaknili trdnostnih in flow analiz, MBD in fotorealizma. 

Na področju 3D tiska se je vse vrtelo okoli maloserijske proizvodnje ter dveh novih 3D tiskalnikov - Stratasys Origin One in Ultimaker S7. 

Prikaz omenjenih tehnologij smo izvedli na gorski cisterni proizvajalca Lavrih, ki svoje izdelke razvija s pomočjo programske opreme Creo. 

Se vidimo naslednjič!

Vsem, ki ste nas uspeli obiskati v Celju, se iskreno zahvaljujemo in vas skupaj z ostalimi vabimo tudi na naslednji sejem. 

Preberite še

Nasveti & triki
Delitev in združevanje površin modela

V Creo 9.0 sta bili dodani dve novi funkcionalnosti »Divide Surface« in Unify Surface«, ki omogočata delitev obstoječih površin modela ali obratno operacijo, torej združevanje površin.

Creo
CAD virtualna konferenca: podrobno spoznajte Creo 10

Oglejte si posnetek virtualne konference s priznanimi strokovnjaki, ki vas bodo popeljali skozi novosti in izboljšave v Creo 10. Ne spreglejte novosti, ki vas pričakujejo v novi izdaji priljubljene CAD programske opreme.

3D tiskalniki
Iz 3D tiskarne: preko noči do 512 distančnikov za proizvodnjo linijo

Ko v proizvodnji potrebujete rezervni del, je lahko dobavni rok vaš najhujši sovražnik. V 3D tiskarni smo preko noči poskrbeli za 512 kosov, ki so omogočili nemoteno delo.