Stratasys

Stratasys serijo F123 razširja z dvema 3D tiskalnikoma za kompozite

Dva nova 3D tiskalnika Stratasys F190CR in F370CR sta namenjena orodjarnam in proizvodnim podjetjem, ki želijo klasične načine proizvodnje nadomestiti s 3D tiskom iz zmogljivih kompozitov.


Robi Rep, 11.05.2022

branja

Stratasys F123CR je družina zanesljivih in zmogljivih 3D tiskalnikov, ki je odslej močnejša za dve napravi, zasnovani posebej za 3D tisk kosov iz zmogljivih kompozitnih materialov. 

Stratasys F190CR in F370CR proizvodnim podjetjem in orodnjarnam omogočajo nadomeščanje klasičnih načinov izdelave proizvodnih pripomočkov in končnih sestavnih delov. 3D tisk s kompoziti ob tem ni le ugodnejša in hitrejša alternativa, temveč zagotavlja tudi enako ali boljšo vzdržjivost ter izboljšuje nekatere lastnosti končnih kosov, kot je na primer masa. 

Kot vsi 3D tiskalniki Stratasys, tudi F123CR izkoriščata prednosti programske opreme GrabCAD Print, s katero je tisk držal, prijemal, šablon in drugih proizvodnih pripomočkov še bolj enostaven in zanesljiv. 

Stopite v stik z nami in spoznajte več o 3D tiskalnikih F123CR. 

Preberite še

Rešitve
Kaj je v letu 2022 navdušilo naše aplikativne inženirje?

Z našimi aplikativnimi inženirji smo tudi tokrat naredili pregled leta in izbrali stvari, ki so nas v ekipi najbolj navdušile. Preverite ali so med njimi kakšne, ki bi jih za "naj 2022" označili tudi vi.

Članek
Kaj o MakerBot Method X menijo v ekipi 3D Printing Industry?

Na portalu 3D Printing Industry, ki velja za enega bolj prepoznavnih virov za vse, ki jih zanima 3D tiskanje, so preizkusili MakerBot Method X. Spoznajte, kako se je odrezal ta 3D tiskalnik, ki ga najdete tudi v naši ponudbi.

3D tiskalniki
Ultimaker in MakerBot združujeta moči

Dva vodilna proizvajalca namiznih 3D tiskalnikov pot nadaljujeta pod novim skupnim imenom UltiMaker. Združeno podjetje se bo osredotočilo na inovacije in popularizacijo namiznih rešitev za 3D tisk.