Vuforia

Tudi letos smo bili na Strojniškem pikniku

Z našo ekipo smo tudi letos sodelovali na Strojniškem pikniku, ki ga vsako leto organizira študentsko društvo Strojnik.si. Udeležencem smo v živo pokazali, kaj zmore CAD v kombinaciji z obogateno resničnostjo.


Robi Rep, 07.10.2022

branja

Študentsko društvo Strojnik.si vsako leto organizira Strojniški piknik, kjer je poleg sproščenega druženja udeležencem na voljo tudi kar nekaj zanimivih vsebin iz sveta industrije. 

Naša ekipa tudi letos ni manjkala. Tokrat smo se študentom in študentkam predstavili s prikazom obogatene resničnosti na primeru gokarta Tima Gorenca ter interaktivnimi delovnimi in servisnimi navodili na maketi orodja in delovne postaje. Ob tem smo bili na voljo tudi za vprašanja v zvezi s CAD programsko opremo Creo in Onshape, ki je na Fakulteti za Strojništvo na voljo brezplačno. 

Preberite še

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.

Creo
Rezultati Audax natečaja 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos privabil lepo število dijakov, ki so nas navdušili s svojimi Creo in Onshape projekti. Mlade upe in zmagovalce natečaja smo razglasili v šolskem centru Celje.