3D tiskalniki

UltiMaker S7: novo poglavje uspešnega 3d tiska

Pri Ultimakerju so vzeli vse, kar so imeli uporabniki najraje pri večkrat nagrajenem 3D tiskalniku S5 in dodali najnovejše tehnologije. Rezultat je Ultimaker S7, ki omogoča še enostavnejši 3d tisk kosov visoke kakovosti.


Rok Plevnik, 27.03.2023

branja

Novi Ultimaker S7 je poln najnovejših tehnologij, s katerimi bo vsak vaš 3D tisk potekal brez skrbi. Integriran Air Manager, ki je bil prej na voljo kot dodatek, filtrira do 95% ultrafinih delcev, s čimer skrbi za varnost, enotna zaprta komora pa izboljšuje pogoje za kvaliteten 3D tisk.

Med vsemi novostmi velja omeniti še:

  • UFP filtracijo finih prašnih delcev
  • aktivno kalibracijo platforme z induktivnim senzorjem
  • upogljivo tiskalno ploščo s PEI prevleko
  • varnostni senzor proti zalitju tiskalne glave in
  • kompenzacijo nagiba platforme

Stopite v stik z nami za več informacij o novem Ultimaker S7. 

Preberite še

3D tiskalniki
Zakaj 3D tiskalnik sodi v CNC delavnico?

3D tiskalniki z natančnostjo, hitrostjo in fleksibilnostjo rešujejo različne inženirske izzive. Spoznajte zakaj 3D tisk postaja nepogrešljiv tudi v CNC delavnici.

3D tiskalniki
Ultimaker optimizira raziskovalno delo na Inštitutu Jožef Stefan

Na odseku za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko s 3D tiskalniki izboljšujejo prilagodljivost pri izdelavi prototipov in raznih orodij, ki jih nujno potrebujejo pri raziskovalnem delu.

Primeri 3D tiska
V Creo je bil razvit prvi, v celoti 3D natisnjen reaktivni motor

Reaktivni motor, ki zmore 50.000 obratov na minuto in ne potrebuje sestavljanja, je prelomnica na področju konstruiranja modelov za 3D tisk, ki ne bi bila mogoča brez spoja znanstvenih dognanj in zmogljivosti programa Creo.