3D tiskalniki

Unboxing našega novega 3D tiskalnika Ultimaker S7

V center 3D tiska je prispel povsem novi Ultimaker S7, ki smo ga nestrpno pričakovali. Oglejte si, kako smo ga razpakirali.


Robi Rep, 23.05.2023

branja

Ultimaker S7 je najnovejši 3D tiskalnik iz družine Ultimaker, ki ste ga sicer v živo lahko spoznali že na našem razstavnem prostoru na Mednarodnem industrijskem sejmu. 

Poleg vseh tehnoloških izboljšav že pregovorno naprednih 3D tiskalnikov Ultimaker model S7 prinaša še integriran Air Manager filtrira do 95% ultrafinih delcev, s čimer skrbi za varnost, enotno zaprto komora za boljše pogoje 3D tiska in posebno gibljivo podlago.

Video je na voljo tudi na našem Youtube kanalu.

Preberite še

Stratasys P3
DLP tehnologija: hiter, natančen in zanesljiv 3D tisk

DLP je tehnologija 3D tiska, ki izkorišča občutljivost določenih materialov na UV svetlobo. Z obsežnim naborom fotopolimernih smol omogoča izdelavo izjemno natančih kosov v kratkem času.

Materiali za 3D tisk
Somos WeatherX 100: odkrijte 3D tisk vremensko odpornih kosov

Somos WeatherX 100 ponuja izboljšano obstojnost na vremenske vplive, kemikalije in UV svetlobo. S tem je odlična izbira za 3D tisk funkcionalnih prototipov za dolgotrajnejša testiranja in izdelkov za končno uporabo.

3D tiskalniki
Stratasys F370 povečuje učinkovitost razvoja v podjetju Novak M

V podjetju Novak-M so se po obisku našega Centra 3D tiska in analizi vzočnega kosa odločili, da v svoje proizvodne procese vključijo FDM 3D tiskalnik Stratasys F370. Uporabljali ga bodo vse od razvoja do proizvodnje.