Utrinki podelitve priznanj Creo natečaja za dijake in študente 2019

V četrtek, 16.5. 2019 smo v prijetnem ambientu Orehovega gaja v Ljubljani pozdravili nagrajence letošnjega Creo natečaja za dijake in študente ter njihove mentorje. Oglejte si fotoutrinke prireditve.

Napisal Robi Rep, 20.05.2019 v Creo

Creo natečaj za dijake in študente je tudi v letošnji izvedbi pozitivno presenetil s količino in kakovostjo prispevkov. Dijaki in študentje so jih oddali kar 67, med njimi pa je ocenjevalna komisija izbrala 17, so bili nagrajeni s praktičnimi nagradami in priznanjem.

Letošnji sprejem za avtorje najboljših prispevkov in njihove mentorje je potekal v sproščenem ambientu Orehovega gaja v Ljubljani. Udeležence so nagovorili vodja natečaja, Jure Kamnik, vodja oddelka tehnična informatika, Andrej Hrovatič in sekretar Urada za razvoj in kakovost izobraževanja na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, dr. Borut Čampelj. Vsi trije so izpostavili pomen spodbujanja in podpiranja mladih pri izkazovanju in nadgrajevanju znanja ter udeležencem čestitali za oddane prispevke. 

Nagovoru je sledila podelitev priznanj in nagrad avtorjem najboljših prispevkov (galerija) ter njihovim mentorjem, udeleženci pa so se na koncu med seboj pomerili še na Creo turnirju v namiznem nogometu. Člani zmagovalnih ekip iz vrst profesorjev in dijakov so domov odnesli licenco programske opreme Creo.

Vsem udeležencem se iskreno zahvaljujemo za obisk in prijetno vzdušje. 

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%