Fakultete in šole

Vabljeni na brezplačne tečaje s priznanimi kreditnimi točkami

Tudi letos se lahko zaposleni v izobraževanju udeležite brezplačnih tečajev za programsko opremo PTC in pridobite uradno priznane kreditne točke.


Jure Kamnik, 22.06.2023

branja

Tudi letos lahko zaposleni v izobraževanju izkoristite možnost udeležbe na brezplačnih tečajih za programsko opremo PTC ter še pred začetkom novega šolskega leta osvežite ali nadgradite svoje znanje.

Udeležili se boste lahko dveh tečajev:

  • 21.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • 22.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 23.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 24.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 25.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 28.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)

Vsa mesta na tečajih so trenutno zasedena. V kolikor se želite udeležiti, stopite v stik z nami na edu@audax.si in umestili vas bomo na čakalni seznam za morebitna sproščena mesta.  

Po opravljenih obveznostih boste v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive za vsakega od tečajev pridobili potrdilo, ovrednoteno z 0,5 točke,

  • 8 ur udeležbe = 0,5 točke
  • 16 ur udeležbe = 1 točka

Lokacija in izvedba tečaja

Tečaji bodo potekali od 8. do 16. ure, v prostorih podjetja, ki se nahajajo na naslovu Tehnološki park 18, stavba C, 1. nadstopje. V trajanju tečaja bo na voljo odmor za kosilo. Parkiranje je mogoče na velikem makedamskem parkirišču nasproti Tehnološkega parka ali neposredno pod stavbo. Obe parkirišči sta plačljivi.

Nekaj dni pred začetkom tečajev boste dodatno obveščeni o podrobnostih. 

Preberite še

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.

Creo
Rezultati Audax natečaja 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos privabil lepo število dijakov, ki so nas navdušili s svojimi Creo in Onshape projekti. Mlade upe in zmagovalce natečaja smo razglasili v šolskem centru Celje.