Fakultete in šole

Vabljeni na brezplačne tečaje s priznanimi kreditnimi točkami

Tudi letos se lahko zaposleni v izobraževanju udeležite brezplačnih tečajev za programsko opremo PTC in pridobite uradno priznane kreditne točke.


Jure Kamnik, 22.06.2023

branja

Tudi letos lahko zaposleni v izobraževanju izkoristite možnost udeležbe na brezplačnih tečajih za programsko opremo PTC ter še pred začetkom novega šolskega leta osvežite ali nadgradite svoje znanje.

Udeležili se boste lahko dveh tečajev:

  • 21.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • 22.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 23.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 24.8. - Osnove Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 25.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)
  • dodatni termin 28.8. - Napredne tehnike Onshape (1 dan)

Vsa mesta na tečajih so trenutno zasedena. V kolikor se želite udeležiti, stopite v stik z nami na edu@audax.si in umestili vas bomo na čakalni seznam za morebitna sproščena mesta.  

Po opravljenih obveznostih boste v skladu s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive za vsakega od tečajev pridobili potrdilo, ovrednoteno z 0,5 točke,

  • 8 ur udeležbe = 0,5 točke
  • 16 ur udeležbe = 1 točka

Lokacija in izvedba tečaja

Tečaji bodo potekali od 8. do 16. ure, v prostorih podjetja, ki se nahajajo na naslovu Tehnološki park 18, stavba C, 1. nadstopje. V trajanju tečaja bo na voljo odmor za kosilo. Parkiranje je mogoče na velikem makedamskem parkirišču nasproti Tehnološkega parka ali neposredno pod stavbo. Obe parkirišči sta plačljivi.

Nekaj dni pred začetkom tečajev boste dodatno obveščeni o podrobnostih. 

Preberite še

Fakultete in šole
Kako je bilo na Inženirskem pikniku?

Tudi tokrat odlično! Študentsko društvo Fakultete za strojništvo je tudi letos poskrbelo za odličen dogodek, kjer so bodoči inženirji in inženirke v sproščenem vzdušju spoznavali industrijska podjetja.

Mathcad
Profesor Balažic v PTC Mathcad izzivu uspešno zastopa slovenske barve

PTC organizira poseben Mathcad izziv, v katerem je potrebno rešiti specifičen inženirski problem. Izkušeni Robert Balažic je z njim pričakovano opravil odlično.

Onshape
Preplet Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska v srednji šoli Domžale

Na povabilo Srednje šole Domžale smo dijakom prikazali koristen preplet 3D CAD programa Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska.