Windchill

Vabljeni na PLM serijo: Sodelovanje preko digitalne niti

Spoznajte, kako digitalna nit omogoči hitrejše inovacije, poveča kakovost in zniža stroške podjetja. Svoje izkušnje so delila svetovno znana podjetja in strokovnjaki PTC.


Robi Rep, 23.05.2022

branja

Sodobna proizvodnja pred podjetja postavlja izzive, kot so cenovna konkurenčnost, hitrejši razvojni cikli in konsistentna kakovost. Najuspešnejša podjetja se pri tem zavedajo, da morajo omogočiti visoko raven sodelovanja med različnimi oddelki in profili zaposlenih. 

Tehnologija PLM, skupaj s CAD, IoT, AR in ERP, tvori digitalno nit, ki povezuje točno te subjekte. 

Oglejte si posnetke iz štiridnevne virtualne konference s predstavniki podjetij Bosch, Cellcentric, Vestas in ZF ter strokovnjaki PTC. V seriji štirih spletnih dogodkov boste spoznali konkretne postopke za izboljšanje sodelovanja v vašem podjetju:

1. del: Demokratizacija podatkov
2. del: Upravljanje različic
3. del: Virtualna definicija izdelka
4. del: Sodelovanje brez ovir s SaaS

Ogled prispevkov

Preberite še

Webinar
Volvo: upravljanje kompleksnosti z modularnimi platformami Windchill

Na webinarju z vodjo rešitev PLM pri Volvo Construction Equipment in odkrijte, kako eden največjih proizvajalcev težke mehanizacije uporablja Windchill za razvoj platform, združevanje obstoječih sistemov in optimizacijo delovnih procesov.

Windchill
Iz Excela v PDM: zakaj in kako?

Excel je omejen pri obvladovanju kompleksnih podatkov o izdelkih. Če želite v podjetju okrepiti agilnost, varnost in sodelovanje pri upravljanju s podatki, razmišljajte v smeri uvedbe PDM sistema.

Windchill
Audi vstopa v Formulo 1 s pomočjo Windchill PLM

Čeprav Audi napoveduje, da bo s svojim dirkalnikom v Formulo 1 vstopil šele leta 2026, je pred njihovimi inženirji velik izziv. PTC jim je na pomoč priskočil z vzpostavitvijo inženirskega okolja, ki maksimizira učinkovitost.