Strokovne vsebine

Vabljeni na PLM serijo: Sodelovanje preko digitalne niti

Spoznajte, kako digitalna nit omogoči hitrejše inovacije, poveča kakovost in zniža stroške podjetja. Svoje izkušnje so delila svetovno znana podjetja in strokovnjaki PTC.


Robi Rep, 23.05.2022

branja

Sodobna proizvodnja pred podjetja postavlja izzive, kot so cenovna konkurenčnost, hitrejši razvojni cikli in konsistentna kakovost. Najuspešnejša podjetja se pri tem zavedajo, da morajo omogočiti visoko raven sodelovanja med različnimi oddelki in profili zaposlenih. 

Tehnologija PLM, skupaj s CAD, IoT, AR in ERP, tvori digitalno nit, ki povezuje točno te subjekte. 

Oglejte si posnetke iz štiridnevne virtualne konference s predstavniki podjetij Bosch, Cellcentric, Vestas in ZF ter strokovnjaki PTC. V seriji štirih spletnih dogodkov boste spoznali konkretne postopke za izboljšanje sodelovanja v vašem podjetju:

1. del: Demokratizacija podatkov
2. del: Upravljanje različic
3. del: Virtualna definicija izdelka
4. del: Sodelovanje brez ovir s SaaS

Ogled prispevkov

Preberite še

Digitalna preobrazba
ERP ni dovolj za celovito upravljanje s spremembami

Upravljanje s spremembami je še vedno eden od večjih izzivov v proizvodni industriji. Hitri razvojni cikli in tržna gibanja zahtevajo obvladovanje s procesi in podatki, ki presegajo preglednice in komunikacijo preko elektronske pošte.

Digitalna preobrazba
Kako PLM rešuje izziv kopičenja podvojenih sestavnih delov?

Sodobni izdelki so vse kompleksnejši, kar pomeni, da imajo tudi vse več sestavnih delov. Učinkovito upravljanje z njimi preprečuje zastoje v proizvodnji in nepotrebne stroške.

Digitalna preobrazba
Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.