Strokovne vsebine

Vabljeni na PLM serijo: Sodelovanje preko digitalne niti

Spoznajte, kako digitalna nit omogoči hitrejše inovacije, poveča kakovost in zniža stroške podjetja. Svoje izkušnje so delila svetovno znana podjetja in strokovnjaki PTC.


Robi Rep, 23.05.2022

branja

Sodobna proizvodnja pred podjetja postavlja izzive, kot so cenovna konkurenčnost, hitrejši razvojni cikli in konsistentna kakovost. Najuspešnejša podjetja se pri tem zavedajo, da morajo omogočiti visoko raven sodelovanja med različnimi oddelki in profili zaposlenih. 

Tehnologija PLM, skupaj s CAD, IoT, AR in ERP, tvori digitalno nit, ki povezuje točno te subjekte. 

Oglejte si posnetke iz štiridnevne virtualne konference s predstavniki podjetij Bosch, Cellcentric, Vestas in ZF ter strokovnjaki PTC. V seriji štirih spletnih dogodkov boste spoznali konkretne postopke za izboljšanje sodelovanja v vašem podjetju:

1. del: Demokratizacija podatkov
2. del: Upravljanje različic
3. del: Virtualna definicija izdelka
4. del: Sodelovanje brez ovir s SaaS

Ogled prispevkov

Preberite še

Strokovne vsebine
6 izzivov, ki jih morate premagati za uspešno digitalno preobrazbo

Industrijska podjetja niso organizacije, v katerih bi bili navdušeni nad spremembami. Njihova digitalna preobrazba zato ni popolnoma brez izzivov, a jih je možno preseči.

Strokovne vsebine
Kolektor se pri razvoju pršilke Liquishot zanaša na Creo in Windchill

Ena od inovativnih rešitev iz Kolektor Mobility je tudi pršilka Liquishot. Medtem ko Creo uporabljajo za konstruiranje, je Windchill ključen za upravljanje s spremembami, sodelovanje in montažo.

Digitalna preobrazba
Inženirska ekipa leta je podjetje Mebor

Na letošnjem izboru Tovarna leta so podelili tudi nagrado za inženirsko-razvojno ekipo leta, ki jo je tokrat prejelo podjetje Mebor, uporabnik rešitev PTC.