Visual Components

Vabljeni na Visual Components konferenco 2023

Vam realizacija konceptov proizvodnje v resničnost predstavlja izziv? Pridružite se nam na Visual Components konferenci in spoznajte, kako 3D simulacije velikim in majhnim podjetjem pomagajo do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.


Robi Rep, 28.09.2023

branja

Ste zadolženi za načrtovanje proizvodnih linij in toka materiala v prostor vaše tovarne? Se ukvarjate z izzivom, kako robote in druge naprave bolj produktivno vpeljati v proizvodnjo? Vas zanima, kako se z virtualnim zagonom izognete zamudam pri realizaciji zahtevnih projektov?

Z Visual Components 3D simulacije proizvodnih procesov postajajo nepogrešljivo orodje na poti do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.

Pridružite se nam na Visual Components konferenci 2023 in spoznajte, kako bi si s 3D simulacijami lahko tudi v vašem podjetju pomagali od ideje do realizacije zahtevnih projektov avtomatizacije in izrabe proizvodnega prostora.

Kaj prinaša Visual Components konferenca 2023?

VCK23 je edinstven dogodek, namenjen vodjem proizvodnje, projektantom in razvojnim tehnologom, programerjem robotov, načrtovalcem proizvodnih oddelkov in pretočne proizvodnje.

Predstavniki štirih podjetij, v katerih uporabljajo Visual Components vam bodo iz prve roke opisali, kako s pomočjo 3D simulacij rešujejo svoje specifične izzive:

  • Kolektor celovito načrtuje skladišča in definira oskrbo proizvodnje.

  • Ino Žiri z orodji Visual Components pripravlja zasnove rešitev za ponudbo in si s tem olajšuje predajo dela med konstrukterji in programerji avtomatizacije.

  • Gostol Gopan je s pomočjo Visual Components odpravil problem produktivnosti na liniji za peko žemljic v Saudski Arabiji.

  • Plastika Skaza s pomočjo simulacije proizvodnih oddelkov izboljšuje produktivnost proizvodnih virov .

Strokovnjak Visual Components bo predstavil celoten potek načrtovanja in zagona avtomatizacije z roboti, naši aplikativni inženirji pa bodo demistificirali koncept digitalnega dvojčka in v živo demonstrirali virtualni zagon linije v povezavi na industrijski PLC krmilnik.

Konferenca bo potekala v sredo, 8.11.2023, v hotelu Mons v Ljubljani.
Vsa mesta so zasedena

Razpored predavanj

08:30 Kava in registracija
09:00 Pozdrav udeležencev
09:15 Visual Components: the company, its customers and use cases
Jyri Sorvari, simulation expert, Visual Components
09:30 Design of automation with robots – the complete workflow
Jyri Sorvari, simulation expert, Visual Components
10:15 Virtualni zagon z Visual Components - demonstracija
Jure Letič, aplikacijski inženir za simulacije
Ivan Iličić, aplikacijski inženir za IIoT, Audax
10:45 Odmor za kavo in prigrizke
11:15

Katerih izzivov se s 3D simulacijo Visual Components lotevajo v slovenskih podjetjih?

Tomaž Kogovšek in Urban Tratnik, inženirja vitke proizvodnje, Kolektor d.d.
Janez Šebenik
, vodja projektov avtomatizacije, INO d.o.o.
Matej Rupnik
, projektant, Gostol-Gopan d.o.o.
Peter Pečečnik
, Lean specialist, Plastika Skaza d.o.o.

13:00 Kosilo

Preberite še

Digitalna preobrazba
Poznate razlike med tipi proizvodnje?

Razlikovanje med različnimi proizvodnimi tipi je ključno za razumevanje digitalne preobrazbe in izzivov, ki jih lahko pri določenih tipih proizvodnje razreši.

Visual Components
VCK23: od načrtovanja do prodaje in optimizacije proizvodnih rešitev

Gostje iz preko 30 slovenskih podjetij so spoznali prednosti 3D simulacije Visual Components. Svoje izkušnje z njeno uporabo so razkrili predstavniki štirih uglednih slovenskih podjetij.

Reference
Gostol-Gopan z Visual Components kupcem omogoča vpogled razvoj linij

Novogoriško podjetje s pomočjo orodja za 3D simulacijo proizvodnje svoje kupce aktivneje vključuje v proces razvoja svojih avtomatiziranih linij za peko kruha in pekovskih izdelkov.