Reference

Vaillant si je digitalno transformacijo omogočil s PLM rešitvijo Windchill

Vaillant je vodilno nemško HVAC podjetje, ki je svoje težave pri upravljanju s inženirskimi spremembami uspešno rešilo z uvedbo PLM sistema Windchill, ki jim je omgočil tudi gladko digitalno transformacijo.


Robi Rep, 08.01.2020

branja

Vaillant je podjetje, ki je s svojimi rešitvami prisotno tudi v marsikateri slovenski hiši ali poslovnem prostoru. Pred kratkim so se odločili, da stopijo na pot digitalne transformacije, ki je vključevala spremembo načinov, na katerih so se soočali z inženirskimi spremembami ter pripravo temeljev za kasnejšo vpeljavo industrijskega interneta stvari (IIoT) in obogatene resničnosti (AR).

Windchill in njegova pomembna vloga pri digitalni transformaciji

PTC-jeva PLM rešitev Windchill je bila ključno orodje za Vaillantovo transformacijo. Med letoma 2018 in 2019 so z njegovo vpeljavo dosegli 54% povečanje učinkovitosti pri odzivanju in implementaciji inženirskih sprememb.

V podrobni študiji lahko spoznate celotno pot podjetja Vaillant do digitalne transformacije in pomembno vlogo, ki jo je pri tem igral Windchill. 

Prenesite študijo

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.