Vaillant si je digitalno transformacijo omogočil s PLM rešitvijo Windchill

Vaillant je vodilno nemško HVAC podjetje, ki je svoje težave pri upravljanju s inženirskimi spremembami uspešno rešilo z uvedbo PLM sistema Windchill, ki jim je omgočil tudi gladko digitalno transformacijo.

Napisal Robi Rep, 08.01.2020 v Windchill

Vaillant je podjetje, ki je s svojimi rešitvami prisotno tudi v marsikateri slovenski hiši ali poslovnem prostoru. Pred kratkim so se odločili, da stopijo na pot digitalne transformacije, ki je vključevala spremembo načinov, na katerih so se soočali z inženirskimi spremembami ter pripravo temeljev za kasnejšo vpeljavo industrijskega interneta stvari (IIoT) in obogatene resničnosti (AR).

PTC-jeva PLM rešitev Windchill je bila ključno orodje za Vaillantovo transformacijo. Med letoma 2018 in 2019 so z njegovo vpeljavo dosegli 54% povečanje učinkovitosti pri odzivanju in implementaciji inženirskih sprememb.

V podrobni študiji lahko spoznate celotno pot podjetja Vaillant do digitalne transformacije in pomembno vlogo, ki jo je pri tem igral Windchill. 

Prenesite študijo

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%