Vklopite naročniški paket Creo in uživajte v novih zmogljivostih

Zamenjajte svojo obstoječo stalno licenco Creo za enega od zmogljivih novih najemniških paketov Creo ter uživajte v več prednostih in dodatkih kot kadarkoli doslej.

Napisal Robi Rep, 05.07.2019 v Akcija

Menjava obstoječih trajnih licenc Creo za najemniške še nikoli doslej ni bila tako privlačna. Nov paket Creo Design Essentials, za katerega lahko zamenjate svoje obstoječe licence, ponuja izjemen nabor funkcionalnosti, ki so bile doslej na voljo zgolj v paketih višjega cenovnega razreda.  

Za prehod na naročnino se je odločilo že veliko naših strank. Spoznajte zakaj.

Izkoristite izjemno ponudbo, zamenjajte svojo obstoječo trajno licenco ter pričnite z uporabo naprednih funkcionalnosti paketa Creo Design Essentials še danes.

Povprašajte nas tudi o možnosti dodatnih popustov v primeru dokupa Creo Simulation Live. 

Stopite v stik z nami za več informacij. Naši prodajni strokovnjaki so vam na voljo vsak delovnik med 8:00 in 16:00 na prodaja@audax.si ali 01 200 40 50.

Ponudba velja do 20.9.2019 zgolj strankam s celovito aktivnim vzdrževanjem.

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%