Webinar

Volvo: upravljanje kompleksnosti z modularnimi platformami Windchill

Na webinarju z vodjo rešitev PLM pri Volvo Construction Equipment in odkrijte, kako eden največjih proizvajalcev težke mehanizacije uporablja Windchill za razvoj platform, združevanje obstoječih sistemov in optimizacijo delovnih procesov.


Robi Rep, 31.01.2024

branja

Kljub ugodnim tržnim razmeram v gradbeništvu se Volvo Construction Equipment sooča z izzivi konkurence in transformativnimi pobudami, kot sta elektrifikacija in razvoj storitveno usmerjenih poslovnih modelov.

V sredo, 21. februarja se pridružite se pogovoru z Daveom Vandersleenom, vodjo rešitev PLM pri Volvo CE in odkrijte, kako Volvo CE uporablja Windchill za razvoj platform, združevanje obstoječih sistemov in optimizacijo delovnih procesov.

Pridobili boste vpogled v izzive in priložnosti današnje industrije, inovativno uporabo Windchilla pri Volvo CE za razvoj izdelkov in optimizacijo delovnih procesov.

Brezplačna registracija

Registracija omogoča tudi kasnejši ponovni ogled webinarja.

Preberite še

Digitalna preobrazba
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Digitalna preobrazba
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.

Windchill
Iz Excela v PDM: zakaj in kako?

Excel je omejen pri obvladovanju kompleksnih podatkov o izdelkih. Če želite v podjetju okrepiti agilnost, varnost in sodelovanje pri upravljanju s podatki, razmišljajte v smeri uvedbe PDM sistema.