Vuforia Chalk brezplačno v boju proti COVID-19

S pomočjo AR oddaljene pomoči vaše ključne strokovnjake v manjši meri izpostavljajte na terenu, obenem pa omogočite, da kakovostno opravijo svoje delo. Vuforia Chalk je do 30.6.2020 na voljo brezplačno.

Napisal Robi Rep, 09.03.2020 v Vuforia

PTC je podjetjem po vsem svetu omogočil brezplačno uporabo rešitve za oddaljeno pomoč v obogateni resničnosti, Vuforia Chalk. Z njo lahko vaše ključne strokovnjake v manjši meri izpostavljate na terenu, obenem pa omogočite, da vseeno opravijo svoje delo (naj bodo to vzdrževalni posegi, servis, namestitve, …).

Vuforia omogoča, da:

  • označite podrobnosti na živih pogledih in skicirate rešitve,
  • ponudite strokovno podporo zaposlenim na terenu ali strankam,
  • zmanjšajte obremenitev zaposlenih zaradi službenih poti, 
  • omogočite ukrepanje brez usposabljanja.

Več informacij in videopredstavitev najdete v tej predstavitvi rešitve Vuforia Chalk.

Izkoristite možnost brezplačne uporabe Vuforia Chalk

Vuforia Chalk je v boju proti novem koronavirusu do 30.6.2020 na voljo brezplačno. Registrirajte se še danes in vaše ključne strokovnjake v manjši meri izpostavljajte na terenu, obenem pa omogočite, da vseeno opravijo svoje delo.

Vuforia Chalk je za brezplačno uporabo na voljo do 30. junija 2020 in popolnoma brez obveznosti. Po registraciji boste prejeli vsa potrebna navodila, v primeru vprašanj pa se lahko obrnete tudi na nas (help@audax.si)

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%