Reference

Weinor: do prvega mesta na trgu s Creo in Windchill

V podjetju Weinor s pomočjo Creo in Windchill lažje načrtujejo, razvijajo in preizkušajo zasnove izdelkov. Z zmogljivimi možnostmi vizualizacije krajšajo čas od zasnove do vstopa na trg ter optimizirajo komunikacijo z oddelki prodaje in marketinga.


Robi Rep, 14.08.2018

branja

Weinor je podjetje, ustanovljeno leta 1960. Od tedaj razvija sisteme za senčenje in druge izdelke za zaščito prostorov pred soncem, vetrom in dežjem.  Iz majhnega družinskega podjetja se je Weinor do danes razvilo v vodilno podjetje za razvoj in izdelavo senčil v severni evropi, ki zaposluje preko 350 ljudi. 

V podjetju Weinor se zavedajo, da sposobnost izdelave kakovostnih izdelkov v kratkem času temelji predvsem na izbiri ustreznih orodij.

Za razvoj svojih izdelkov so izbrali Creo in Windchill. Z njima lažje načrtujejo, razvijajo in preizkušajo zasnove izdelkov, z zmogljivimi možnostmi vizualizacije, ki jih prinaša programska oprema Creo pa krajšajo čas od zasnove do vstopa na trg ter optimizirajo komunikacijo z oddelki prodaje in marketinga.

Preverite, kaj za podjetje Weinor pomeni uporaba Creo in Windchill.

Podjetja po celem svetu izkoriščajo potenciale, ki jih nudi Creo. Primeri, kot je podjetje Weinor dokazujejo, da je za prelivanje idej v rast podjetja ključen dejavnik tudi zmogljiva programska oprema. Do 28.9.2018 izkoristite priložnost in ob nakupu ene licence Creo za drugo odštejte 50% manj.

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.