Digitalna preobrazba

Za ponovni ogled zdaj na voljo še dodatnih 70 ur vsebin iz LiveWorx 23

Množico vsebin iz področij, kot so CAD, PLM, AR, IIoT, si lahko zdaj ogledate ponovno. Obiščite LiveWorx On Demand Hub in se poglobite v strokovne vsebine.


Robi Rep, 03.07.2023

branja

Spoznajte, s katerimi strategijami vodilna industrijska podjetja povečujejo produktivnost in trajnost svojega poslovanja. Odslej vam je na voljo brezplačno dostopen arhiv s preko 70 urami posnetkov poglobljenih predavanj iz področij, kot so CAD, AR, IIoT, PLM. 

Izkoristite priložnost in se poglobite v tehnične vsebine, ki vam bodo dale navdih za pozitivne spremembe.

Pričnite z ogledom

Preberite še

Creo
CAD simulacije za konstrukterje

Simulacije so ključne za sodoben razvoj izdelkov. Kljub temu pa s svojo kompleksnostjo in naprednim matematičnim ozadjem v zadrego spravi tiste inženirje, ki nimajo izkušenj s CAE.

Izobraževanje
VCK23: od načrtovanja do prodaje in optimizacije proizvodnih rešitev

Gostje iz preko 30 slovenskih podjetij so spoznali prednosti 3D simulacije Visual Components. Svoje izkušnje z njeno uporabo so razkrili predstavniki štirih uglednih slovenskih podjetij.

Visual Components
Vabljeni na Visual Components konferenco 2023

Vam realizacija konceptov proizvodnje v resničnost predstavlja izziv? Pridružite se nam na Visual Components konferenci in spoznajte, kako 3D simulacije velikim in majhnim podjetjem pomagajo do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.