Zaključili smo Creo in Mathcad strokovni seminar za profesorje

S profesorji iz različnih slovenskih regij smo spoznali priložnosti, ki jih ponujata Creo in Mathcad, ter se dotaknili prihajajočega natečaja za dijaške in študentske projekte, izdelane s Creo.

Napisal Jure Kamnik, 12.11.2018 v Fakultete in šole

V sredo, 7.11.2018 smo v prostorih hotela Four Points by Sheraton, Ljubljana Mons s profesorji iz vse Slovenije izpeljali intenzivni strokovni seminar na temo uporabe programske opreme Mathcad in Creo v izobraževalnem procesu. 

Udeleženci intenzivnega strokovnega seminarja Creo in Mathcad in sodelavci podjetja Audax.

Naši sodelavci so udeležencem predstavili priložnosti, ki jih v izobraževalnem procesu ponuja Mathcad, izpostavili novosti v zadnji verziji programske opreme Creo in na primerih pokazali zmogljivost obogatene resničnosti (AR), ki predstavlja vitalen del zadnjih verzij Creo.

Inženirski preračuni z Mathcad Prime

V sklopu seminarja je svojo novo publikacijo "Inženirski preračuni z Mathcad Prime" predstavil tudi Robert Balažic. Zanimivo predstavitev si lahko ponovno ogledate v videoposnetku.

Oglejte si predavanje

Bliža se nov Creo natečaj

Ob prihajajočem natečaju za dijaške in študentske projekte, izdelane s programsko opremo Creo, smo z udeleženci odprli tudi diskusijo o uspešnosti natečaja in priložnostih, ki jih še ima za izboljšave.  Obeta se veliko izboljšav na področju samega razpisa in poteka natečaja, ki smo jih sprejeli na podlagi povratnih informacij udeleženih profesorjev.

Natančne informacije razpisa bodo znane še letos.

Vsem profesorjem se zahvaljujemo za udeležbo in z veseljem pričakujemo naslednji seminar.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%